Aile Destek Ödemesi Ekim Ayı Ne Zaman Yatacak? Aile Destek Ödemesi Ne Kadar Oldu?

Ekim ayına girişle birlikte araştırmalar başladı. İhtiyaç sahibi olan milyonlarca vatandaş Aile Destek Programı ödemelerini sorgulamaya başladı. Her ay sosyal yardımlar kapsamında hesaplara yatırılan Aile Destek Programı ödemelerinin ekim ayında ne zaman yatacağı sorgulandı. 4 farklı gelir aralığında değişen tutarlarda yapılan ödemeler 12 ay boyunca devam edecek. Peki, eğitim, sağlık, barınma gibi çeşitli alanları kapsayan sosyal yardım parası ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ EKİM AYI NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu zamana kadar olduğu gibi ekim ayında da dar gelirli ailelere destek verecek. Aile destek programı ödemeleri ekim ayı takvimi çerçevesinde yatırılacak. Bakıma muhtaç olan vatandaşların bulunduğu hanelere evde bakım maaşı, çocukların temel ihtiyaçlarının ve eğitim masraflarının karşılanması için ise sosyal ve ekonomik destek ödemeleri yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Ödemesi tutarlarının ekim ayı içerisinde ne zaman yatırılacağı henüz belli olmadı. Genellikle ay ortasında yatırılan Aile Destek Ödemesi bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Milyonlarca ihtiyaç sahibi vatandaşın gündeminde yer alan Aile destek programı, evde bakım maaşı, sosyal ve ekonomik destek programı ödemeleri araştırılıyor. 2023 ekim ayında da yatırılmaya devam edecek olan ödemelerin geçmiş takvime göre yapılacağı biliniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın e-Devlet ekranı üzerinden takip edilen Ekim ayı Aile Destek Programı ödemeleri hane başına düşen aylık gelire göre yapılıyor. Buna göre 450 TL ve altı olanlar 1.250 TL, 450 TL üzeri – 911,15 TL ve altı olanlar 1.100 TL alıyor. 911,15 TL üzeri – 1372,30 TL ve altı olanlar 950 TL ödeme alıyor. 1372,30 TL üzeri – 1833,45 TL’den az olanlar ise 850 TL alıyor. Aşağıdaki linke tıklayarak Aile Destek Ödemesi sorgulama ve başvuru ekranına ulaşabilirsiniz..

E-DEVLET AİLE DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU/SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort