Ajax’ın eski gözlemcisinden Dusan Tadic açıklaması! ‘Geri dönmek istiyor’

Ajax’ın eski gözlemcisi Freek Jansen, Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic’le alakalı açıklamalarda bulundu. Sırp futbolcunun, Ajax’a geri dönmek istediğini belirten Freek Jansen, gündemi sarsacak kelimeleri dile getirdi.

Hollanda basınından Voetball International’a konuşan Freek Jansen, Dusan Tadic’in Ajax’a geri döneceğinden emin bulunduğunu dile getirdi. İşte ayrıntılar…

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ, F.BAHÇE’YLE İMZALADI

Ajax’ta zorlu günler geçiren Dusan Tadic’in ismi uzun süre Beşiktaş ile anıldı. Sırp on numara, Hollanda devi ile karşılıklı anlaştı ve sözleşmesini feshetti. Dusan Tadic, Ajax ile sözleşmesini feshettikten sonrasında sürpriz bir halde Fenerbahçe ile kontrat imzaladı.

Sarı-lacivertliler, Dusan Tadic ile 2 senelik kontrat imzaladı. Bonservis bedeli ödenmeyen Sırp on numaranın maaşının 4 milyon 200 bin euro olduğu KAP’a bildirildi.

Fenerbahçe’den KAP’a meydana getirilen açıklamada, “Profesyonel futbolcu Dusan Tadic’in kulübümüze aktarımı konusu ile alakalı kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir” denildi.

F.BAHÇE’DE ETKİLİ BAŞLANGIÇ

Dusan Tadic, Fenerbahçe kariyerine olabildiğince süratli başladı. Sırp on numara bu sürem 13 maçta forma şansı buldu. Dusan Tadic bu müsabakalarda 4 gol luğu yaşadı. Sırp oyuncu ekip arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

JANSEN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

Hollanda Eredivisie’da fena bir sürem başlangıcına imza atan Ajax’ta eski müşahit Freek Jansen suskunluğunu bozdu. Dusan Tadic’in bigün mutlaka Ajax’a geri döneceğini belirten Freek Jansen, Voetball International’a verdiği röportajda etkileyici ifadeler kullandı.

Dusan Tadic’in Ajax’a mutlaka geri dönmek istediğini vurgulayan Freek Jansen, “Bence birkaç sene içinde, futbol oynamayı bıraktığında geri dönecek. Tadic’i, on sene sonrasında Ajax’ın yöntem direktörü olarak görüyorum ve o da bunu istiyor. Bu tür insanoğlu harbiden Ajax hissine sahiptir” dedi.

Dusan Tadic’in Ajax’tan ayrılık süreci ile alakalı konuşan Freek Jansen, “Her şeyi bir arada tutmak ve işlerin yolunda gitmesi için harbiden çok uğraştı. Ama bu boşa bir uğraştı” ifadelerini kullandı.

Ajax’ın son durumunun ve ayrılık sürecinin Sırp futbolcuyu üzdüğünü belirten Freek Jansen, “Geçen sene çok şey yapmak zorunda kaldı, değil mi? Bu da gözlerden kaçtı. Herkes onu sahadaki performansından kaynaklı eleştirdi fakat soyunma odasında ve antrenman sahasında ne kadar mühim bulunduğunu görüyorsunuz. Bu daha ilkin de söylemiştim. Şu anda Ajax’ta olanları yaşamak zorunda kalmayacağı konusu ile alakalı iyi hislerim var” dedi.

Dusan Tadic, Ajax formasını giydirilmiş olduğu 5 yılda toplamda 241 maça çıktı. Tecrübeli on numara bu müsabakalarda 105 gol luğu yaşadı. Sırp futbolcu bu mücadelelerde bunun yanı sıra 122 asist üretti.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort