Akhisarspor’da maaş krizi

Akhisarspor’da sular durulmuyor. Maaş ödemelerinde yaşanmış olan sorun hakkında futbolcu ve yöntem takım imzasıyla gösterilen yeni bildiride yönetimin yapmış olduğu izahat yalanlanırken, antrenmanlara çıkılmayacağı belirtildi.

Bir devre Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmiş olan TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup ekiplerinden Akhisarspor’da yaşanmış olan ödeme krizi sebebiyle futbolcular ve yöntem takım imzasıyla yeni bir tebliğ yayınlandı.

Yeşil-siyahlılar cuma gününe kadar ödeme yapılmaması durumunda antrenmanlara çıkmayacaklarını ve bu durumun sürmesi durumunda Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuracaklarını dile getirdi. Yönetim tarafınca yapılan, “Futbolcuların geçen sezondan alacağı yoktur, yeni sezondan yalnızca 3 maaş alacağı vardır” açıklamasının gerçeği yansıtmadığı iddia edildi.

Futbolcular ve yöntem takım yeni mesajlarında, “En azca alacağı olan futbolcu arkadaşımızın 5 ay, 10 kişiden fazla arkadaşımızın 1 sene ve üstü maaş ödemesi hala yapılmamıştır. Takım ve yöntem kurul olarak aldığımız kararda bu hafta cuma gününe kadar bütün futbolcu ve yöntem heyetin bütün alacağının ödenmesini istek ediyor, ödenmediği takdirde önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlara çıkmayıp, yalnızca maçlara çıkacağımızı ve bu vaziyet devam ederse TFF’ye başvurmak zorunda kalacağımızı belirtiyoruz. Tüm taraftarımızdan bu mevzuyla alakalı anlayış bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort