Alacak verecek kavgasında Cezayirli kadın otelin penceresinden düşüp hayatını kaybetti

Fatih‘te, alacak verecek meselesini görüşmek için Tunuslu bir iş adamının kalmış olduğu otele giden Cezayirli kadın, pencereden düşerek yaşamını kaybetti. Otel odasında darp edilen kadının öldürülme korkusuyla kendini pencereden aşağıya attığı iddia edilirken, Tunuslu şüpheli ise kasten öldürmeye girişim suçundan tutuklandı.

Olay, önceki gün saat 00.30 sıralarında Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. İddialara göre, Cezayir uyruklu Fouza Lounici, Zeytinburnu’ndaki ikametinden ayrılarak daha önceden tanıştığı Tunuslu iş adamı Mohammed B.’nin kalmış olduğu otele gitti.

Akşam saatlerinde Mohammed B., Cezayirli kadının kalmış olduğu odaya girdi. Aralarında daha önceden alacak verecek konusuyla ilgili münakaşa çıktı. Tartışmanın büyümesi üstüne öfkelenen adam, Fouza Lounici’yi darp etti. Öldürülme korkusu yaşayan kadın, odanın penceresinden kendini aşağıya atarak ağır yaralandı.

Kadının pencereden düştüğünü görenler durumu polis ve sıhhat ekiplerine bildirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, meydana getirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olay yerinde araştırma yapan polis ekipleri ise kadının kalmış olduğu odada kan izlerine rastladı. Tunuslu şüpheli, sevk edilmiş olduğu adliyede çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmeye girişim suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşananlar otelin emniyet kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin kadının kalmış olduğu odaya girmiş olduğu ve bir müddet sonrasında kadının pencereden aşağıya düşmüş olduğu görülüyor. Sokaktan geçen bir şahıs ise kadının düştüğünü görerek kenara kaçıyor.

Zeytinburnu Fatih 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort