Aldatmak Oyluk kaç yaşında aslen nereli? Feyza Sevil Güngör kimdir?

Aldatmak Oylum kimdir? Aldatmak Oylum kaç yaşında? Aldatmak Oylum aslen nereli? Aldatmak Oylum reel ismi nedir? Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör aslen nereli? Feyza Sevil Güngör nerede doğdu? Feyza Sevil Güngör’ün yaşamı merak mevzusu oldu. Sizlere Feyza Sevil Güngör’ün yaşamı ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik…

Hayati Soydaş Kimdir? Hayati Soydaş Nereli ve Kaç Yaşında?

Hayati Soydaş Kimdir? Hayati Soydaş Nereli ve Kaç Yaşında?

Feyza Sevil Güngör kimdir?

Feyza Sevil Güngör, Türk oyuncu ve model yönetmendir. Aldatmak dizisinde Oylum karakterini canlandıran Güngör dikkatinizi çekiyor. Oylum, Güzide ile Tarık’ın hoş ve zeki kızı olarak kabul edilir. Annesinin ısrarı üstüne tıp eğitiminde başarısız olan Oylum’un aslolan hayali dünyaca meşhur bir gelin olmaktır. Hayallerinin peşinden gitme cesaretine haiz olan Oylum, ailesinden birçok şeyi saklamaya hazırdır. Feyza Sevil Güngör, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2019 senesinde Savaşçı dizisinde başrol oynayarak başlamıştır. Daha sonrasında Çember, Kuruluş: Osman ve Aldatmak gibi muhtelif tv dizilerinde rol aldı. Şu anda Aldatmak dizisinde Oylum karakterini canlandırmaktadır. Feyza Sevil Güngör’ün boyu ile ilgili net bir malumat bulunmuyor. 

Feyza Sevil Güngör toplumsal medya hesabı

Feyza Sevil Güngör’ün Instagram hesabı @feyzasevilgungor. Hesabında 83 gönderisi ve 101 takip edeni var. Ayrıca 325 ürünü buradan satın alabilirsiniz. Feyza Sevil Güngör, Instagram hesabında günlük kesitleri, set fotoğraflarını ve paylaşımlarını takipçileriyle paylaşıyor. Takipçileri hesabını izleyerek aktüel içeriklerini ve projelerini yakından takip edebilirler.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort