Aldatmak Oylum kimdir? Aldatmak dizisi Oylum karakteri gerçek hayatta kimdir?

İzleyiciler Aldatmak dizisindeki Oylum karakterini araştırmaya başladı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim gibi adların bulunmuş olduğu Aldatmak dizisinde rol alan Oylum karakteri merak mevzusu oldu. Bu nedenle Aldatmak Oylum kimdir? Sorusu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Aldatmak Oylum kimdir? Aldatmak dizisi Oylum karakteri reel hayatta kimdir?

ALDATMAK OYLUM KİMDİR?

Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Aldatmak dizisinde bulunan Oylum karakteri reel hayatta Feyza Sevil Güngör’dür. Oylum, annesinin ısrarları kararı tıp fakültesine yazılmıştır fakat en büyük hayali dünyaca meşhur bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden çoğu şeyi saklamak pahasına dahi hayallerinin peşinden koşabilecek cesarete haizdir fakat işler asla de planladığı gibi gitmeyecektir.

FEYZA SEVİL GÜNGÖR KİMDİR?

Feyza Sevil Güngör, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Güngör, ilk kez 2019 senesinde rol alan Savaşçı dizisinden sonrasında Çember, Kuruluş: Osman, Aldatmak gibi muhtelif dizilerde yer aldı. Ünlü oyuncu şimdilerde Aldatmak dizisinde Oylum karakterine yaşam vermektedir.

Aldatmak Dizi Gündem Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort