Aleyna Tilki depremzede çocuklar için tekrar Hatay’a gidiyor!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin sonrasında büyük bir felaket yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay’daki depremler, çoğu etraf ili de şiddetli bir halde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma neden olan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için toplumsal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat’tan bu yana çoğu paylaşım yaptı. Bu adlardan bir tanesi de genç müzisyen Aleyna Tilki oldu.

“UZUN UZUN SARILDIK”

Tilki, meslektaşı Sefo ile beraber Hatay’da çadırları gezerek, çocuklara moral vermişti. Miniklerle mendil kapmaca gibi oyunlar oynayan müzisyenler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirmişti. Bir kız çocuğuna sarılmış olduğu anı Instagram’dan paylaşan Tilki, “Asla kopamadık. Uzun uzun sarıldık. İkimize de deva oldu. Hepimiz için sevgi en büyük şifa” demişti.

Şarkıcı, AHBAP Derneği’nin zelzele bölgelerine kurduğu oyuncak ve oyun alanı projesine yardımcı vermeye devam edeceğini de açıklamıştı. Maddi desteğin yanı sıra zelzele bölgesine giderken çocuklar için yüzlerce oyuncak götürmüş olan şarkıcı, toplumsal medya hesaplarından çağrıda bulunmuş ve minikler için oyuncak isteyerek, takipçilerine seslenmişti.

“ARTIK BİR AYAĞIM HATAY’DA”

Geçtiğimiz günlerde ise Zorlu AVM’de görüntülenen Aleyna Tilki, “Artık bir ayağım Hatay’da. Sık sık gidip, geliyorum. Oradaki çocuklarla aramda oldukça hoş ve hususi bir bağ oluştu. Bu zor zamanlarında yanlarında olmak ve onlarla hoş zaman geçirmek bütün çocuklar için iyi oluyor” açıklamasını yapmıştı.

“BUGÜN TEKRAR GİDİYORUM”

22 yaşındaki meşhur isim, en son Instagram sayfasından yapmış olduğu bir paylaşımla yeniden Hatay’a ve sonrasında da Adıyaman’a gideceğini duyurdu.

Depremzede çocuklarla çekilen bir fotoğrafını gösteren Tilki; gönderisine şu mesajı yazdı:

Bugün yeniden Hatay’a gidiyorum. Orada çocuk olan çadır kentler ve yerleri bana mesaj atabilirsiniz. Sonra da Adıyaman’a geleceğim. Oyuncaklar hazır. Tüm çocuklar birbirinden güzel, gözleri oldukça şey anlatıyor. Benim telimden resim çekmek istemişlerdi. Çok tatlılardı, oldukça akıllılardı, oldukça güçlülerdi. Ve oldukça masum…

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort