Ali Fatinoğlu kaç yaşında, aslen nereli? Ali Fatinoğlu kimdir, neden gündemde?

Zeki Demirkubuz kaç yaşında, aslen nereli? Zeki Demirkubuz kimdir, niçin gündemde?

Zeki Demirkubuz kaç yaşında, aslen nereli? Zeki Demirkubuz kimdir, niçin gündemde?

Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu kaç yaşında? Ali Fatinoğlu nereli? Ali Fatinoğlu ne iş yapıyor? Ali Fatinoğlu niçin gündemde? Ali Fatinoğlu’nun yaşamı merak ediliyor. Sizlere Ali Fatinoğlu’nun yaşamını araştırdık…

Ali Fatinoğlu kimdir?

1962 senesinde İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi’nde işletme alanında tamamladı. Kariyerine Cumhuriyet gazetesinde spor muhabiri olarak başlayan Ali Fatinoğlu, Anadolu Bankası Mali Tahlil ve Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü’nde uzman yardımcılığı (1986-1987), İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakler öbek başkanlığı (1988-1990), Ulusoy Holding’in denetimi. Değerlendirme ve Yönlendirme Grubu Başkanı (1992-1993) görevleriyle öne çıkıyor.
Ağabeyi Hüseyin Nesimi Fatinoğlu ile beraber 1987 senesinde kurduğu Pano Seramik ile Sanica’nın temelini atan Fatinoğlu, halen Sanica Isı’nın idare heyeti başkan yardımcılığını yürütüyor. O evli ve iki evladı var. Ali Fatinoğlu 61 yaşındadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort