Alkollü grup kendilerini uyaran polise böyle saldırdı! 1 memurun burnu kırıldı, hepsi gözaltında

Beşiktaş İskele Meydanı’nda gitarla yüksek ses çıkartarak çevreye hastalık veren ve para toplayan alkollü gruba, vatandaşın suç duyurusu üstüne polis uyarıda bulundu. Uyarılara sövgü ve hakaretle mukamele veren grup, polis ve bekçilere şişe fırlatarak saldırdı. Şahıslardan biri polis memurunun burnunu yumruk atarak kırarken, direnen 7 kişi polis tarafınca etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edilirken, yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.

Dün saat 21.30 sıralarında Beşiktaş İskele Meydanı’nda 7 benlik alkollü bir grup, sokak müzisyenliği ismi altında gitar çalıp vatandaşlardan para toplamaya başladı. Ancak yüksek ses çıkartan gruptan rahatsız olan vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. İhbar üstüne vaka yerine giden Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, gruba uyarıda bulundu. Uyarıları dikkate almayan alkollü 7 benlik grup, polise sövgü ve hakaret ederek mukamele verdi.

Bunun üstüne çıkan tartışmada şahıslar, ellerindeki alkol şişelerini polise fırlattı. Ortalığın aniden karıştığı dövüşte grup, tekme ve yumruklarla polise saldırdı. Arbede sırasında şahıslardan biri ise polise memuruna yumruk atarak burnunu kırdı. Olayın sonra birden fazla polis kadrosunun müdahalesi sonra 7 benlik saldırgan grup, Beşiktaş polisi tarafınca orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getirildi.

Yaşananlar ise emniyet kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, öbek uyarıya gelen polislerin üstüne yürüyor. Şahıslardan biri alkol şişesini polise fırlatıyor. Ardından gruptaki bir kişi polise memuruna yumruk atıyor. Daha sonra da şahıslar polis tarafınca etkisiz hale getiriliyor.

Beşiktaş'ta polise saldırıp burnunu kıran alkollü öbek gözaltına alındı

Beşiktaş polisi tarafınca etkisiz hale getirilen 7 şahıs, hastanede sıhhat kontrolünden geçirilmesi sonra emniyete götürüldü. Burnu incinen polis memuru ise ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi dibine altındı. Burnu çoğu yerinden incinen memurun, iş göremez tutanağı almış olduğu ve ameliyata olacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte taraftan emniyette ifadeleri alınan 7 şahsa, “görevli memura mukavemet”, “tehdit ve hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından adli prosedür yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlaman polisin burnunu kıran İrfan S. (22), polise saldırıp direnen Eren Can Ç. (22), Ali Ozan A. (19), Serhat Y. (22), Davut Ç. (22), Burhan S. (26) ve B.K. (17) adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Serhat Y.’nin ise “tehdit ve hakaret” suçundan kaydının bulunmuş olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta polise saldırıp burnunu kıran alkollü öbek gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort