Ameliyat olacak hastayı kovdular!

Kocaeli Şehir Hastanesi ile alakalı mühim bir iddia ortaya atıldı. Nisan ayında açılışı meydana getirilen hastane için şikayetler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak hizmet aksaklığı sebebi ile şikakey alan hastane ile alakalı ortaya atılan son iddia pes dedirtti.

“HEMŞİRE BİZİ TERSLEDİ”

Şikayet platformuna yazan Gülşah adlı bir vatandaş, ameliyata girecek ablasının hastaneden kovulduğunu iddia etti. Apandiss problemi ile hastaneye giden ve ameliyat önlüğü dahi giydirilen hastanın hemşire ile yaşamış olduğu münakaşa sonrası hastaneden kovulduğu iddia edildi. Durum ile alakalı şikayetini bildiren yurttaş vakası şöyle aktardı; Bugün Kocaeli Şehir Hastanesine saat 12 gibi ablamı getirdik. Yapılan testler sonrası apandisitde problem bulunduğunu ve enfeksiyondan neden ablamı ameliyata almaları icap ettiğini söyleyerek yataklı servise getirip hazırlıklarını yaptılar. Hastamız hemşireden aleni damar yolunu kullanmasını rica etti. Hemşire işimizi bizlere öğretme diyerek tersledi ve çıktı.

“ÇIKIN HASTANEDEN”

Biz ameliyatın ne vakit olacağını? eve gidip eşya alacağımızı yetişmek istediğimizi söyledik. Hemşire bizi aşağılar şekilde tersleyerek malumat de vermedi. Bizde bu yolla konuşamayacağını bildirdik ve eşya almaya gittik. Sonrası hemşire asistana yakınma etmiş ve asistan (…..) gelip elini beline koyarak ‘Siz iyi mi benim 6 yıllık hemşireme ters konuşursunuz psikolojimi bozdunuz size beyaz kod vereceğim tekrar muayene olamayacaksınız ve sizi ameliyat etmeyeceğim. Çıkın gidin hastaneden’ diyerek ameliyat olacak hastamızı kovmuş. Ben de durumu telefondan öğrendim ve hastaneye dönmeye çalışırken kaza yaptım arabamın ön tarafı pert oldu. Ameliyat giysisi giydirilmiş hastamızı hastaneden attılar ve diğer hastanede acele ameliyat oldu. Ablam mevzuyla alakalı olan bütün çalışanlarını ve hastaneyi her yere yakınma edeceğim” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort