Angus Cloud öldü mü? Angus Cloud neden öldü?

Angus Cloud öldü mü? Angus Cloud niçin öldü? merak ediliyor. Amerikan HBO kanalının Euphoria dizisinde “Fez” karakterini canlandıran erkek oyuncu Angus Cloud ile ilgili merak edilenler var. Arama motorlarında aratılan Angus Cloud öldü mü? Angus Cloud niçin öldü? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor.

ANGUS CLOUD ÖLDÜ MÜ?

Amerikan HBO kanalının Euphoria dizisinde “Fez” karakterini canlandıran erkek oyuncu Angus Cloud, yaşamını kaybetti. Cloud’un ailesi, psikolojik sorunlarla boğuştuğunu ve babasını kaybettikten sonrasında yaşamış olduğu zorlukları açıkladı. Cloud’un ölüm sebebi hemen hemen açıklanmadı.

Ailesi, 25 yaşındaki Cloud’un ölümünü “Bugün görkemli bir insana veda etmek zorunda kaldık” laflarıyla duyurdu. Cloud geçen hafta babasını kaybetmişti ve ailesinin açıklamasına göre ‘ruhsal sorunlarla boğuşuyordu’.

Ailenin açıklamasında “Tek avuntumuz Angus’un, bunun yanı sıra en iyi arkadaşı olan, babasıyla tekrar buluştuğunu bilmek” denildi.nAile bu acı olayın başkaları için de ‘yalnız olmadıklarını ve sorunlarıyla sessizlik içerisinde tek başlarına savaşım etmek zorunda olmadıklarını hatırlatmasını’ umduklarını belirtti. Cloud’un ölüm sebebi açıklanmadı.

People dergisi Cloud’un Oakland, California’daki aile evinde öldüğünü duyurdu .HBO’dan meydana getirilen açıklamada “Angus Cloud’un yaşamını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. O oldukça kabiliyetli bir aktördü ve hem HBO hem de Euphoria ailesinin sevilen bir üyesiydi” dendi.

Cloud daha ilkin North Hollywood ve The Line gibi filmlerde küçük roller almış; Becky G, Karol G ve Juice WRLD gibi şarkıcıların video kliplerinde oynamıştı.

Angus Cloud 3. Sayfa Gündem Magazin Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort