Ankara Sincan’da bir vatandaşın kediye işkence yapıldığı iddiası

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir vatandaşın kedisine işkence yapmış olduğu iddia edildi. O anlar, mahalle sakinleri tarafınca kayıt dibine alındı.

Olay, Ankara’nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaşların savına göre apartman sakinlerinden 40 yaşındaki bir kadın, evinde bulunan kedisine işkence yaptı. O anlamış olur ise vatandaşlar tarafınca kaydedildi.

“Bunlar bizlere emanet, bir halde haiz çıkmamız lazım”
Mahalle sakinlerinden Fatih Kıyak, kadının kediyi devamlı dövdüğünü belirterek, “Döven iki numaralı dairede bir bayan. Biz de dayanamıyoruz artık. Daha ilkin birkaç yere yakınma edildi. Bunlar bizlere emanet, bir halde haiz çıkmamız lazım. Buradaki hepimiz de şikayetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

“Ekipler gelip alacaktı, hanım kaçtı”
Vatandaşlardan Fatma Kıyak ise, kedinin kadının elinden kurtarılmasını istediğini anlatım ederek, “Artık dayanamıyoruz, oldukça üzülüyoruz. Bir an ilkin yetkililerden kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını istiyoruz. Arkadaşım videosunu çekti, akşam bana attı. Arkadaşlarla birlikte bu sabah yakınma ettik. Ekipler gelip alacaktı, hanım kaçtı” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort