Ankara’da otobüs esnafı isyan etti: Belediyeyle işimiz yok, bu zamlar nereye kadar gidecek

Ankara’da daha ilkin birtakım bedava yolcuları taşımayacağını ve bugün kontak kapatacağını açıklayan hususi halk otobüsçüleri, vatandaşları mağdur etmemek için bu girişimlerinden vazgeçtiklerini fakat artan maliyetler sebebiyle otobüslerini Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne satmak istediklerini söyledi.


Ankara’da Özel Halk Otobüslerinin başlatmış olduğu ‘ücretsiz ulaşım’ tartışmasında geri adım

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir kimdir?

Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir kimdir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile halkı yüz yüze getirmeye çalışan, talebe ve özgür kartlıları otobüslere almayan Özel Halk Otobüsü Odası’nın basın açıklamasında ise bir esnaf şunları söyledi:

“Bizim esas meselemiz akaryakıt, mazot, hükümet. Bizim belediye meclisiyle, AKP olsun, MHP olsun, CHP olsun, İYİ Parti olsun bizim onlarla sorunumuz yok. Mansur Bey’le de asla problemimiz yok; Allah razı olsun gelir desteğimizi veriyor. Bizim en büyük problemimiz… Ya Türkiye bu kadar mı uyuyor! Ya bir mazota dur diyen yok. Benim anam alzheimer anam… ülke bu şekilde yönetilmez, o yönetir ya! Zamlarla, vergilerle ülke yönetilmez. Ya Cumhurbaşkanı duysun, bu zamlar nereye kadar gidecek! Ne vakit dur diyecekler?”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort