Antalya’da tur minibüsü faciası! İsviçreli doktor hayatını kaybetti

Kaza, saat 01.00 sıralarında Antalya- Alanya D-400 kara yolunun Serik’e bağlı Akçaalan Mahallesi civarlarında meydana geldi. Antalya Havalimanı’ndan almış olduğu 11 turisti Manavgat’a götürmek suretiyle yola çıkan Hamit Şahin idaresindeki 31 ZF 009 plakalı tur minibüsü, yolun sağ tarafında park halindeki 33 N 5063 plakalı kamyona arkadan çarptı.

İhbarla vaka yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, hekim olduğu öğrenilen İsviçreli Diana Meyer yaşamını kaybetti, şoför Şahin ile adları belirleme edilemeyen İsviçreli ve Alman 10 gezgin yaralandı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Yaralılar, sıhhat ekiplerince muhtelif hastanelere götürüldü. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, durumlarının da iyi olduğu öğrenildi. Diana Meyer’in cenazesi de otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Diana Meyer’in kızı ve annesiyle dinlence için Almanya üstünden uçakla Antalya’ya geldiği ve kalacakları otele minibüsle götürüldükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Minibüsün çarptığı kamyonun sürücüsü ise kazadan sonrasında ifadesi için polis merkezine götürüldü. Kamyon sürücüsünün kaza anında evinde uyuduğu belirtildi. Kaza hakkında tahkîkat başlatıldı.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort