Arda Güler ne zaman oynayacak? Arda Güler hangi maçta oynayacak?

Yaklaşık iki ay sonra takımla beraber ilk antrenmanına çıkan Arda Güler, bıraktığı yerden devam ediyor. Genç yıldız, performansıyla yöntem ekibin gene yüzünü güldürdü. Arama motorlarında ise Arda Güler ne vakit oynayacak? Arda Güler hangi maçta oynayacak? soruları aratıldı.

Sakatlık sürecinin sonrasında Real Madrid ile antrenmanlara çıkmaya başlayan Arda Güler, yöntem kadrosu büyülemeye devam ediyor. Genç yıldızın çabucak tedavi sürecini tamamlaması ve idmandaki performansı, eflatun-beyazlıların yöntem direktörü Carlo Ancelotti’yi de olabildiğince şaşırttı. Güler’in 30 Eylül’de oynanacak Girona maçında sahada olması bekleniyor.

Takımla çalışmalara başlayan Arda Güler hevesli oyunu ve attığı gollerle yöntem kadrosu büyüledi. Kısa süre içerisinde iyileşme sürecini tamamlayacak olan Güler’in 30 Eylül’de Girona ile deplasmanda yapılacak maçta ekibe girmesi bekleniyor.

Takımın yöntem direktörü Carlo Ancelotti, 19 Eylül’de düzenlemiş olduğu basın toplantısında Arda’nın 25 Eylül Pazartesi günü takımla beraber sahada antrenmanlara başlamasının öngörüldüğünü söylemişti. Takıma beklenenden erken dönen Arda, antrenman performansıyla da Ancelotti’yi olabildiğince şaşırttı.

Haberler.com / Sumru Tarhan – Gündem

Real Madrid Arda Güler Futbol Futbol Gündem Yaşam Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort