Arda Güler sakatlandı mı? Arda Güler Real Madrid lisansını donduracak mı?

Arda Güler sakatlandı mı? Arda Güler Real Madrid lisansını donduracak mı? merak ediliyor. Real Madrid, kısa bir müddet ilkin 20 milyon euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe’den aktarım etmiş olduğu Arda Güler’in menisküs sakatlığı yaşadığını duyurdu. Futbolseverler ise Arda Güler sakatlandı mı? Arda Güler Real Madrid lisansını donduracak mı? sorularına cevap aradı.

ARDA GÜLER SAKATLANDI MI?

Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, tedavi sürecini hızlandırmak için Madrid’e döndüğünü duyurdu.

Milli futbolcu, toplumsal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Bugün ekip dostlarımla sahada olmak arzu ederdim fakat tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an ilkin hazır olmak için Madrid’e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler.” ifadelerini kullandı. Real Madrid, Arda Güler’in sağ diz iç menisküsünde faydalanma belirleme edildiğini ve star oyuncunun hususi tedavi için Madrid’e döneceğini açıklamıştı.

Soccer Champions Tour için Real Madrid ile ABD’ye giden ulusal futbolcu, takımının Manchester United ve Milan ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almasına rağmen forma şansı bulamamıştı. Mundo Deportivo’da bulunan haberde, Arda Güler’in sakatlığı sebebiyle ameliyat olması halinde aşağı yukarı 5 ay sahalardan uzak kalacağı ve Real Madrid’in saptanca açmak için Arda Güler’in sözleşmesini ocak ayına kadar dondurabileceği yer aldı.

Real Madrid Arda Güler Futbol Gündem Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort