Arka Sokaklar Sado Kimdir? Mustafa Üstündağ Kaç Yaşında? Mustafa Üstündağ Dizileri

Arka Sokaklar Sado Kimdir? Mustafa Üstündağ Kaç Yaşında? Mustafa Üstündağ Dizileri

22 Eylül Cuma günü ekrana gelecek Arka Sokaklar’da takım Rıza babanın ailesi için harekete geçti. Sadullah’ın emrindeki göçmenlerin Altınova’da çıkardıkları vakalar gitgide büyüdü. Sado’nun ekibin yakasından basit kolay düşmeyeceği anlaşıldı. Kanal D’nin en uzun süreli yapımı Arka Sokaklar 642. kısımda dikkat çeken Sado görevi mercek dibine alındı. Peki, Arka Sokaklar Sado kim? İşte detaylar..

gg

ARKA SOKAKLAR SADO KARAKTERİ

Diziye 18. sezonda katılan başdüşman Sado uyuşturucu baronudur. Rıza Baba ve kadrosunun kendisine yapmış olduğu operasyon esnasında aralarında Kadir Komiser’in kardeşinin de bulunmuş olduğu 3 genci adamı Bedri’ye öldürttü. Balistik raporunu öteki adamı Ünal Başkomiser’e değiştirttiği için Rıza Baba ve kadrosu tahkîkat geçirdi. Komiser Kadir, Sado’nun yerini öğrendikten sonrasında mekanını basar ama Sado’nun adamları Kadir’in geleceğini daha önceden bilmiş olduğu için onu döver ve bayıltıp kaçırır. Sado, adamı Bedri yakalanınca ekipten Kadir karşılığında Bedri’yi talep eder ama işler istedikleri gibi gitmez ve takım Sado’nun adamlarını vurup Kadir’i alır. Sado ise Bedri’yi alamaz. 

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu meşhur oyuncu Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tiyatro eğitimi aldı. Ardından Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği ve MSM Oyuncuları sahnelerinde rol aldı. Yılan Hikayesi dizisiyle ilk kez kameralar karşısına geçti.

Cennet Mahallesi, Emret Komutanım, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur ve Kutsal Damacana gibi projelerde yer aldı. Asıl ününe Merhamet dizisinde yaşam verdiği Sermet görevi ile kavuştu.

DİZİLERİ

Tehlikeli Karım

Çukur

Bu Sayılmaz

Bana Sevmeyi Anlat

Aşkın Kanunu

Merhamet

İzmir Çetesi

Gün Akşam Oldu

Cümbür Cemaat Aile

Kurtlar Vadisi Pusu

Uy Başuma Gelenler

Yarım Elma

Bizim Aile

Dikkat Bebek Var

Yılan Hikayesi

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort