ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Arvas kimdir? Ercüment Arvas kaç yaşında nereli?

Ercüment Arvas kimdir? Ercüment Arvas nereli ve kaç yaşında? ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Arvas kimdir? Ercüment Arvas kaç yaşlarında nereli? Sorularınızın yanıtlarını araştırdık ve alakalı içerikleri haberimizde derledik.

Ercüment Arvas kimdir?

Anadolujet uçağı toprağa saplandı! Yolcular tahliye edildi

Anadolujet uçağı toprağa saplandı! Yolcular tahliye edildi

1953 senesinde Van’da doğan Dr. Ercümend Arvas, eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Doktorasını 1983 senesinde ABD’nin New York kentindeki Syracuse Üniversitesi’nden aldı. 1988 senesinde doçent unvanıyla akademik kariyerine başlayan ARVAS, 1994 senesinde profesör unvanını aldı.

Akademik kariyerine Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde başladığında Yıldız Üniversitesi, Rochester Institute of Technology ve Syracuse Üniversitesi gibi muhtelif kurumlarda destek doçent olarak çalıştı. Syracuse Üniversitesi’nde Doçent ve Profesör unvanını kazanmıştır ve bunun yanı sıra MOREN Ent.’de çalıştı. 1992-1994 yılları aralığında firmanın genel müdürlüğünü yaptı.

Ercüment Arvas kaç yaşlarında nereli?

Ercümend Arvas’ın liderliğinde danışmanlık hizmeti veren mühim kurumlar içinde Force Office of Scientific Research, Digital Equipment Co., Philips Broadband, RIT Research Corp., Syracuse Research Corp., ANAREN Microwaves Inc., General Electric Co. ve TÜBİTAK yer alıyor.

Kasım 2014’ten bu yana İstanbul Medipol Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde profesör olarak vazife yapmaktadır. Arvas’ın milli ve internasyonal çoğu kongre, konuşma ve sempozyumda sunulmuş ve yayınlanmış makaleleri, kitapları ve kitap bölümleri bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort