Atasoy Bilgin, “Zeki Aygün adayım diye dolaşıyor”

CHP Derince’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen ilçe kongresinde 6 oy farkla tekrardan ilçe başkanı  seçilen Atasoy Bilgin gazetemizi ziyaret etti. Bilgin’e ziyareti esnasında İlçe Sekreteri Çağatay Taşkın Yamen, Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Kutay Karahasan ve ilçe yöneticisi Demet Çamoğlu eşlik etti. Ziyareti esnasında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün adaylığı ile ilgili konuşan Atasoy Bilgin, “Zeki Aygün Derince’de tekrardan aday olmak istiyor. Adayım diye ortalıkta dolaşıyor. Ama bu süreç partinin iç işleri ile alakalı. Adayı genel merkez belirler. Zeki Aygün uzun seneler bu ilde milletvekilliği yapmış oldu fakat performansı oldukça düşük.

“VİZYON BİR PROJESİ YOK”

Aygün’ün milletvekilliği nedeni ile genel merkez yöneticileri ile iyi ilişkileri var. Buna karşın Derince’ye katmış olduğu hiç bir şey yok. İlçemize vizyon katacak bir proje yapmadı. Mesela Tahtalı Göleti’ni yapmış oldu fakat gölün kenarına betonarme yapılar inşa etti. Oraya tabiata ahenkli ağaçtan bungalov seçimi yapılar yapmalıydı” dedi.

“CHP DERİNCE’DE İKTİDARA YAKIN”

CHP’nin Derince’de çoğu kez azca bir farkla kaybettiğini dile getiren Atasoy Bilgin, “CHP Derince’de her devre iktidara yakın bir parti. Aday tayin süreci hemen hemen başlamadı. Herkes aday olabilir. Sertif bey 2019 senesinde adaylığını koymuş ve azca bir farkla kaybetmişti. Süreç başladıktan sonrasında kriterler belli olacaktır.

“İTTİFAK OLMAZSA CHP KAZANIR”

Her devre ittifaklar oluyor. Ben Derince’de CHP’nin oldukça adaylı bir yarışla kazanabileceğini düşünüyorum. İttifak eğer olmazsa Derince’de CHP kazanacaktır. Önemli olan seçmen tabanında ittifak olması. Biz seçim çalışmalarına başladık. Araçları kiraladık ve giydirdik. İl kongresi tamamlandıktan sonrasında mahalli seçimlere daha fazla odaklanacağız” anlatım etti.

Soldan sağa: Meltem Armağan, Demet Çamoğlu, Atasoy Bilgin, Furkan Çalışkan, Çağatay Taşkın Yamen, Serkan Kutay Karahasan ve Cansu Kızılkaya

 

 

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort