ATATÜRK DİZİSİ nerede ve ne zaman yayınlanacak? Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi?

ATATÜRK DİZİSİ nerede ve ne vakit yayınlanacak? Sosyal medyada gündem mevzusu oldu. Uzun zamandır münakaşa mevzusu olan diziden ilk fragman Aras Bulut İynemli tarafınca paylaşıldı. Disney Plus Mustafa Kemal Atatürk dizisi iptal mi? Sorusu , seyirciler tarafınca araştırılıyor ve merak ediliyor. Dizinin iptal olacağı haberleri sonrası tepkileri üstüne çeken Disney’den hemen hemen izahat gelmedi. Şimdi vatandaşlar ATATÜRK DİZİSİ nerede ve ne vakit yayınlanacak? Disney Plus Mustafa Kemal Atatürk dizisi iptal mi? Sorularını gündeme getiriyor. İşte detaylar…

ATATÜRK DİZİSİ NEREDE VE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Lanistar Medya tarafınca üretilen ve yapımcılığını Saner Ayar ile Hakan Karamahmutoğlu’nun üstlendiği Mustafa Kemal Atatürk projesinin gösterim planı resmi olarak duyuruldu. Plana göre, projenin hususi TV sürümü 29 Ekim Pazar günü Fox TV’de seyircilerle buluşacak. Bunun sonra proje, birinci filmiyle 3 Kasım 2023 tarihinde, ikinci filmiyle ise 22 Aralık 2023 tarihinde sinema salonlarında vizyona girecek. Her iki film de 2024 yazında Fox TV’de yayınlanacak.

DİSNEY PLUS ATATÜRK DİZİSİ İPTAL Mİ?

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturmuş olduğu Mustafa Kemal Atatürk projesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün inanılmaz yaşamına fer tutuyor. Aras Bulut İynemli’nin etkin performansıyla canlandırdığı Mustafa Kemal Atatürk karakteri, geçtiğimiz sene tamamlanan çekimlerle yaşam buldu.

İlgili Haberler

ATATÜRK DİZİSİ nerede ve ne vakit yayınlanacak? Disney Plus Mustafa Kemal Atatürk dizisi iptal mi?

Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’in “Atatürk içeriğimizi Cumhuriyetimizin 100. senesinde seyircilerimiz ile buluşturuyoruz. İçerik stratejimizde meydana getirilen değişimler kararında iki film olarak planladığımız Atatürk’ün ilk TV hususi versiyonunun FOX kanalımızda yayınlanmasının ardından, iki film sinemalarda ve sonra FOX ekranlarında olacak. Böylece, Atatürk’ü oldukça daha geniş kitlelere ulaştırmış olacağız” açıklamasını yapmıştı.. Cenk Soner yalnızca Türkiye’de vizyona girip Türk televizyonlarında seyircilerle buluşacak bir yapımın, dünyanın her yerinden milyonlarca abonesi bulunan bir dijital platformda yayınlanmasından daha oldukça seyirci getireceğini iddia etti.

Serhıldan Hülakü

Gündem Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort