📺 ATEŞ KUŞLARI 25. BÖLÜM İZLE – ATV Ateş Kuşları TEK PARÇA FULL HD İZLE | Ateş Kuşları yeni bölüm full izle

Duygu yüklü ve değişik hikayesiyle dikkat çeken ve atv ekranlarından seyirciyle buluşan Ateş Kuşları dizisi, 25. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezonunda 25. bölüm 29 Eylül Cuma günü yayınlanacak. Diziseverler, 25. kısımda neler yaşandığını merak ediyor. İşte Ateş Kuşları 25. bölüm bilgileri…


Ateş Kuşları dizisi 25. bölüm seyretmek için tıklayın


Ateş Kuşları dizisi bütün bölümleri için tıklayın


ATEŞ KUŞLARI 25. BÖLÜM KONUSU




GÜLAYŞE İPLERİ ELİNE ALIYOR!


Gülayşe doyamadığı babasının ölümüyle yıkılır fakat ayağa kalkmak zorundadır. Artık ipleri eline alacaktır.



Eyüboğlu’nun en büyük hissedarı olarak babasının emanetini Kara ve Naz’dan kurtarmaya kararlıdır. Peki mezuniyet belgesi dahi yokken bunu iyi mi başaracaktır?


Gülayşe’nin şimdi bütün hayallerini gerçekleştirebilecek kadar gücü vardır. Bu güçle kimsesiz çocuklara yurt yapabilmek için, mola yerindeki ev ile beraber Ateş Kuşları’nı ezip geçecek midir?


Tüm şartlar bilakis dönmüşken, Gülayşe geçmişe mi takılacak yoksa yeni bir gelecek mi yazacak?


BARBAROS’UN YENİ YÜZLEŞMESİ


Çatal, Barbaros’a Nazmiye’nin yeğeni bulunduğunu söyler. Bütün ailesinin suçlu bulunduğunu öğrenen Barbaros’un artık canına tak eder.



Ateş Kuşları dizisi 25. bölüm seyretmek için tıklayın


Ateş Kuşları dizisi bütün bölümleri için tıklayın


BARBAROS, GÜLAYŞE’NİN KORUMASI OLACAK MI?


Hacı Hafız ve Hacer, Barbaros’a Gülayşe’nin koruması olmasını öneri ettiğinde bir taraftan Gülayşe’ye kendini unutturmak öteki taraftan onu her gün görmek isteyen Barbaros bu teklife ne diyecek?


Barbaros, Nizam’ın ölümünde Feza’nın parmağı bulunduğunu düşünür. Barbaros neyden şüphelendi? Yoksa Feza geride bir delil mı bıraktı?


GÜLAYŞE, BARBAROS’UN SİLAHI SATMASINA NE DİYECEK?


Barbaros yas tuttuğu şu zamanda, niçin Nizam’dan ona yadigar kalan silahı satıyor? Gülayşe buna ne diyecek? Ya bu sefer yapılanların geri dönüşü olmazsa?



Ateş Kuşları dizisi 25. bölüm seyretmek için tıklayın


Ateş Kuşları dizisi bütün bölümleri için tıklayın




ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI


İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Nizam Namidar (Nizam), Serkan Ercan (Menderes), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Sedef Akalın (Şirin), Lilya İrem Salman (Hüma), Hilal Uysun (Nermin), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Ozan Ağaç (Zümrüt), Kaan Sevi (Cemal), Çınar Yükçeker (Yakup), Yeşim Dalgıçer (Gazeteci), Gökay Müftüoğlu (Kameraman), Onat Bulut (Halis), Görkem Doğan (Pamir), Serkan Acay (Necdet), Orkan Sancarbarlas (Yaman), Metin Yıldırım (Nizam Şoför), Erkan Baylav (Polis), Burakcan Aras (Furkan)



Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort