Aylin Coşkun: 2. Sayfa konuğunun hayatı, şarkıları ve albümleri

2. Sayfa programına konuk olan Aylin Coşkun, adından sıkça söz ettiren bir sanatçı. Miss Globe ‘da Türkiye Güzeli unvanını kazandıktan sonra müzik kariyeriyle de adından sıkça söz ettirmeye başladı. Peki, Aylin Coşkun kimdir ve şarkıları neler?

AYLİN COŞKUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1976 Almanya doğumlu olan Aylin Coşkun, İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi mezunudur. 1997’de Miss Globe güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli olarak taçlandırıldı. Müziğe olan ilgisiyle şan dersleri almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitimini tamamlamıştır. İstanbul ve Ankara’da modellik yapmış, özel bir TV kanalında sunuculuk deneyiminde de bulunmuştur. Sanatçı, 2019 yılında Volkan Aslan ile evlenmiştir.

Aylin Coşkun, 2000’li yıllarda piyasaya sürdüğü albümleriyle müzik sektöründe adını duyurdu. Yandım Allahım, Pas Pas ve Sinsirella gibi hit parçalara imza atan Coşkun, günümüzde hala aktif olarak müzik kariyerini sürdürüyor.

AYLİN COŞKUN’UN ALBÜMLERİ VE BAŞLICA ŞARKILARI:

  1. 2004 – Masal: Bu albümünde “Masal” ve “Yandım Allahım” gibi hit şarkıları yer alıyor.
  2. 2006 – Tam Zamanı
  3. 2008 – Dönmez O
  4. 2012 – Marka: “Pas Pas” şarkısı bu albümde yer alıyor.
  5. 2014 – Pas Pas
  6. 2015 – Çalkala
  7. 2015 – Star Ben
  8. 2016 – Saftirik
  9. 2018 – Sinsirella: Bu albümde yer alan “Sinsirella” şarkısı ile büyük bir çıkış yapmıştır.

Aylin Coşkun’un yıllar içinde birçok hit şarkıya imza atmış olması, müzik kariyerini önemli bir noktaya taşıdı. 2. Sayfa programına konuk olmasıyla birlikte, hayatına ve müzik kariyerine dair merak edilen detaylar yeniden gündeme geldi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort