Aynı Gibi Görünen Görseller Arasındaki 3 Farkı Sadece Yüksek IQ’ya Sahip Kişiler Bulabiliyor! 10 Saniyeniz Var!

İlk bakışta aynı gibi gözüken bu iki görsel arasında oldukça ince 3 ayrım var. Bulmak için ise 10 saniye süreniz…

İki görsel arasındaki farklara yönelik bulmacalarda mühim olan ayrıntılar. Bu teferruat cevaplara oluşturulan pencereler gibidir.

Görünüşte iki resim birbirinin fotokopisi gibidir. Ancak birtakım nüanslar vardır ki onları bulmak için ekstra gayret göstermeniz gerekir.

Farklar oldukça muhtelif olabilir ve her keşif ne kadar ufak olursa olsun keskin zekâ için bir zaferdir. Bu zorluğun üstesinden gelmek bir hobiden fazlasıdır. Bu duyusal bir egzersizdir. Gözü ve zihni belirgin olanın ötesini görmeye zorlar. Bu zorluklarla derli toplu olarak yüzleşmek, başkalarının gözden kaçırabileceği bilgileri ayrım etme kabiliyetini geliştirir. Bu, ince ayrıntılarla dolu bir dünyada paha biçilemez bir yetenektir.

Eğer bu zıtlıklar ve nüanslar dünyasına kendinizi kaptırmaya hazırsanız, vizyonunuzu keskinleştirmeye ve sıradanlığın içerisinde ekstrem olanı görmek için zihninizi eğitmeye hazırsanız bu 3 farkı 10 saniyede bulun.

Bulduysanız tebrikler, bulamadıysanız iki resme tekrar bakalım.

Görselde sınıfın öğrencilerle beraber çekilmiş iki anlık görüntüsü sunuluyor. İlk bakışta ikisi de birbirinin aynı gibi. Ancak yakından bakınca iki imaj arasında birtakım farkla bulunduğunu belirleme edeceksiniz.

İşte iki görsel arasındaki 3 fark

Sol baştaki öğrencinin kafasına, tarafındaki öğrencinin ellerine ve onun karşısındaki öğrencinin koluna bakanlar iki görsel arasındaki üç farkı 10 saniyede bulabildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort