Bakan Yerlikaya duyurdu: Sis Operasyonu’nda 370 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya toplumsal medya hesabından, yasa dışı tütün mamulü üretimi yapan kabahat örgütü üyelerine karşı “Sis Operasyonu” düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, “Ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda 672 yere baskın yapıldı, 370 kişi gözaltına alındı” ifadesini kullandı.

33 MİLYON BOŞ MAKARON

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili  toplumsal medya hesabından şu detayları verdi:  “Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde; yasa dışı tütün mamulü üretimi ve satışı yapanlara yönelik ülke genelinde düzenlenen ve büyük bir vergi kaybının önlendiği operasyon kapsamında: 33 milyon 918 bin 650 tane boş makaron, 6 milyon 878 bin 93 tane doldurulmuş makaron, 78 bin 610 paket sigara, 8 bin 620 kg tütün mamulü, 10 bin 811 tane puro, 18 bin 96 tane elektronik sigara ve likiti ile sigara imalatında kullanılan birden fazla düzmece bandrol ele geçirildi.

370 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM

370 şüpheli ile ilgili adli prosedür yapıldı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi kutlama ediyorum. Hiçbir suçlu sis perdesi arkasına saklanamayacak. Aziz milletimizin duaları ve kahraman emniyet güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Organize kabahat örgütlerinin ve kaçakçıların her an enselerindeyiz, hiçbirine aman vermeyeceğiz.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort