BALIKESİRSPOR’DA TRANSFER YASAĞI KALKTI

Balıkesirspor önündeki aktarım engeli son buldu. Transfer yasağı olan kulüpte mani kalktı, 12 futbolcu aktarımı açıklandı.
Balıkesirspor yönetimi ihtilaf olan futbolcu dosyalarıyla alakalı son dakika hücumu ile borçları ödeyerek, transferin son günü ve son dakikalarda anlaşmalar yaparak, aktarım yasağını kaldırdı.
Balıkesirspor idare heyeti toplumsal medya hesaplarından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Başkan Yardımcısı Yasin Sağay’a teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Nedim Ömer’in imzasıyla yayımlanan mesajda, “Karanlıktan Aydınlığa’ sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, uzun uzun yıllardan beri beklenen aktarım yasağı resmen kalkmıştır. Bu sürecin en başından bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yasin Sağay başta olmak suretiyle bizlere inanan ve güvenen her insana teşekkür ederiz” denildi.
Transfer yasağının resmen kalkmasıyla Balıkesirspor’la kontrat imzalayan futbolcular ayrı ayrı açıklanmaya başladı. Balıkesirspor’un yeni transferleri şöyle:
“Oktay Bala, Görkem Kıran, Kaleci Hüseyin Altıntaş, Asım Hamza Çebi, Muhsin Yıldırım, Utkan Gökçen, Erkan Süer, Rahmi Anıl Başaran, Hakan Akgül, Müslüm Yat, Ömer Faruk Yaylacı ve Göksu Mutlu.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort