Bambaşka Biri 4. Bölüm Full İzle! Bambaşka Biri Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Milyonların sevdiği isimlerden Hande Erçel ile Burak Deniz’i tekrar buluşturan Bambaşka Biri dizisi çok sevildi. Pazartesi akşamlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi Bambaşka Biri yeni bölüm sona erdi. Dizinin fanları Bambaşka Biri 4. bölüm araştırmasına başladı. Leyla, tekerine çomak sokanın kendi babası olduğundan habersiz, cinayetlerin altında yatan gerçeği çıkarmak için 7 Eylül 1995 tarihinin peşine düştü.Bu yolda Kenan’la birlikte yürümek zorunda kalan Leyla, Kenan’ın daha önce görmediği bir yüzüyle karşılaştı. Tüm bunların yaşandığı Hande Erçel’in savcı, Burak Deniz’in ünlü bir gazeteci olduğu Bambaşka Biri dizisi 4. bölüm tek parça izleme ekranı haberimizde.

BAMBAŞKA BİRİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan son anda susturulsa da bazı acımasızlıklar karşısında sessiz kalamayanlar oldu. Leyla, tekerine çomak sokanın kendi babası olduğundan habersiz, cinayetlerin altında yatan gerçeği çıkarmak için 7 Eylül 1995 tarihinin peşine düştü. Bu yolda Kenan’la birlikte yürümek zorunda kalan Leyla, Kenan’ın daha önce görmediği bir yüzüyle karşılaştı. Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirdi. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisi oldu.

Birbirinden hırslı bu iki karakter, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düştüklerinden habersiz. Kenan, güzel ve kararlı savcıdan ilk görüşte etkilendi. Ancak Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan’a şüpheci yaklaştı. Onda adını koyamadığı bir tekinsizlik hisseden Leyla, Kenan’ın gözlerinin arkasındaki yabancıyla tanıştığında birçok şey anlam kazandı.

BAMBAŞKA BİRİ OYUNCULARI

Burak Deniz (Kenan Öztürk)

Hande Erçel (Leyla Gediz)

Cem Davran (Turan Öztürk)

Menderes Samancılar (İdris)

Ferit Aktuğ (Murat)

Begüm Akkaya (Yasemin)

Berrin Arısoy (Nevin Öztürk)

Muttalip Müjdeci (Ekrem Gediz)

Gülçin Hatıhan (Şahinde Gediz)

Aslı Orcan (Nükhet Arslan)

Uğur Uzunel (Tahir Gediz)

Polen Emre (Nuray Gediz)

BAMBAŞKA BİRİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort