Bambaşka Biri dizisi Murat kimdir gerçek adı Ferit Aktuğ

Bambaşka Biri Murat kimdir? Bambaşka Biri dizisi Murat kimdir reel ismi ne? Fox Tv’nin Bambaşka Biri dizisinin başrolünde oynayan Murat kimdir? Bambaşka Biri Murat reel ismi ne? Bambaşka Biri Murat karakterini oynayan Ferit Aktuğ kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Ferit Aktuğ kimdir? Ferit Aktuğ sevgilisi kim? Şimdiye kadar Ferit Aktuğ’ın oynadığı diziler, Ferit Aktuğ dizileri, Ferit Aktuğ instagram hesabı, Ferit Aktuğ ile ilgili bilgiler ve Ferit Aktuğ toplumsal medya hesapları:

Bambaşka Biri Murat kimdir? Fox Tv Bambaşka Biri dizisi Murat kimdir?

bambaska-biri-murat-kimdir-ferit-aktug

Bambaşka Biri dizisi ilk kısmı ile ekranlara geliyor. Dizideki oyuncular ve karakterler de haliyle büyük alaka çekiyor. Peki Bambaşka Biri dizisi Murat kimdir? Bambaşka Biri dizisinde Murat rolünde Ferit Aktuğ karşımıza çıkacak.

Bambaşka Biri Dizisi Murat kimdir? Bambaşka Biri dizisi Murat gerçekte kimdir?

Fox Tv’nin Bambaşka Biri dizisinin karakterlerinden birisi olan Murat rolünde Ferit Aktuğ’ı izleyeceğiz. Bambaşka Biri oyuncuları içinde bulunan Ferit Aktuğ, Bambaşka Biri Murat rolünü oynuyor.

Ferit Aktuğ kaç yaşında?

Murat rolünde izleyeceğimiz Ferit Aktuğ 45 yaşında. Ferit Aktuğ 1978 senesinde Ankara’da doğdu.

Ferit Aktuğ ne mezunu, hangi okulu bitirdi?

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Ferit Aktuğ, 2001 senesinde Akademi İstanbul Sanat’ta kamera önü oyunculuğu eğitimi almıştır. Bu sayede hem akademik alanda etkin bir eğitim almış, hem de sanat dünyasında kendini geliştirmiştir.

Ferit Aktuğ nereli

Murat karakterini canlandıran Ferit Aktuğ Ankara’da doğdu.

Ferit Aktuğ Sevgilisi kim?

Ünlü oyuncu 2020 boşandıktan sonra bir müddet kimselerle anılmadı. 2022 senesinde ise Saadet Çamaş ile sevgili bulunduğunu toplumsal medyadan duyurmuştu.

Ferit Aktuğ evladı var mı? Neden boşandı?

Ferit Aktuğ 2011 senesinde Bahar Özdoğan ile evlenmişti. Çift 2020 senesinde ayrıldılar.

Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, boşanma nedeni olarak “fikir ayrılığı”nı açıkladığında haklı bir gerekçe sunmuştu. Aktuğ, boşanma sonra şunları dile getirmişti: “Birbirimizi sevmiş olarak çıktığımız bu yolu ayırırken, hürmet ve dostluk değerlerini koruma bilincindeyiz. Lütfen bu ortak karara hürmet gösterilmesini rica ediyoruz.”

Ferit Aktuğ hangi dizilerde oynadı?

ferit-aktug-hangi-dizilerde-oynadi

2002 senesinde TRT 1 dizisi Koçum Benim ile kamera karşısına geçti. Kavak Yelleri dizisinde Komiser Metin görevi ile hafızalara kazınmıştır. Sonrasında Aramızda Kalsın, kördüğüm ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde rol almıştır. En son Ah Nerede dizisinde Ali karakterine yaşam vermişti.

Ferit Aktuğ toplumsal medya hesapları

İnstagram: @feritaktug

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort