BANDIRMA AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bandırma Belediyesi’nin verdiği iftar yemeğinde muhtarlar, esnaf ve meslek odaları ağırlandı.

Bandırma Belediyesi, on bir ayın sultanı kutsal Ramazan Ayı’nda birlik, birliktelik ve dayanışma duygularını pekiştirmek adına düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde muhtarlar, esnaf ve meslek odalarını ağırladı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde yapılan iftar programına belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yapmış olduğu konuşmada Bandırma’nın bütün dinamikleriyle büyük bir aile olduğu vurgusunda bulunarak Kahramanmaraş merkezli depremlerde Bandırma’nın bunu bir kez daha gösterdiğini anlatım etti. Kentin yardımlaşma seferberliği içerisinde bütün kesimleriyle kenetlendiğini kaydeden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Çok büyük bir zelzele felaketi yaşadık. Aynı bölgede 9 saat arayla 7’nin üstünde iki zelzele meydana geldi. Afet bölgesine acele olarak yardım ulaştırılması gerekiyordu. Bu nedenle asla zaman kaybetmeden bir yardım kampanyası başlattık. Bandırma ailesi olarak dört bir koldan seferber olduk,” dedi.

Bandırma’ya hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Ortak akılla hareket ediyor, şehrimizi birlik ve beraberlikle yönetiyoruz. Kentimizi, hep beraber gün ışığı yarınlara taşıyoruz. Bu akşam verdiğimiz iftar yemeğinde ağırladığımız, kentimizin bütün ortak bileşenlerine canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, saadet ve huzur içerisinde nice hayırlı Ramazanlar diliyorum,” laflarıyla konuşmasını noktaladı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort