BANDIRMA SK TESİSLEŞME ADINA BÜYÜK ADIMLAR ATIYOR

Bandırma SK tesisleşme adımlarını atmaya devam ediyor. Tesisleşme çalışmaAlrını yerinde göstermek isteyen Bandırma SK Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarına yapımı süren tesisleri gezdirdi.

Rüzgar: tesisleşmeye büyük ehemmiyet veriyoruz

Bandırma SK Basın sözcüsü Erol Rüzgar yapmış olduğu açıklamada “ Bandırmaspor olarak sportif başarı yakalamanın yanı sıra her platformda vurguladığımız tesisleşmeye büyük ehemmiyet veriyoruz. Bandırmaspor’un tesisleri bizim vitrinimiz. Yerli, yabancı futbolcular için, yöntem takım için ve aileleri için tesisler büyük ehemmiyet taşıyor.

Hem bugün, hem de Bandırmaspor’un geleceğine istikrarlı ve sürdürülebilir büyümesine, başarısına tesisler büyük katkı sağlıyor. Bugün burada sizlere Bandırmaspor’a kazandırdığımız 2 mühim binayı, mevcut binamızdaki renavasyonu ve yeni meydana getirilen antrenman sahamızı gezdireceğiz ve tanıtacağız.” Dedi.

  1. çim antrenman sahası

Antrenman sahasındaki 2. Çim saha baştan aşağı yenilendi. Zemine 6 bin ton çakıl ve 5 m2 kum dökülerek alt yapısı tamamlanarak yeni çim ekimi yapıldı. Yeni sürem çalışmalarına yetişecek olan 2. Çim antrenman sahasını U 19 ekibi da kullanabilecek. Antrenman sahasının etrafı kapatılarak rüzgar almasının da önüne geçilmiş oldu.

İn Bordo Lokal Binası 

Bordo beyazlı futbolcuların ve ailelerinin yararlanacağı İn Bordo Lokal binası Temmuz ayının ilk haftasına yetişecek. Lokal içerisinde oyun alanları, kafeterya olacak. Özellikle yabancı oyuncuların kullanabilmesinin amaçlandığı İn Bordo lokal 283 M2 alan üstüne inşa ediliyor.

Kulüp Binası

Basın toplantılarının yapılabileceği, içerisinde başkanlık odası ve personel odalarının bulunmuş olduğu Kulüp Binasının da inşaatı yeni sezona yetişecek.

Yeni konaklama binası

Futbolcuların kalabilecekleri modern bir kamp tesisisinin eksikliğini kapatma adına İn Bordo Lokal binasının tarafındaki Alana 750 m2 zemin üstüne 2 kattan oluşan ve 40 odalı yeni bir konaklama binasının inşaatına da hızlıca başlanacak. 30 Milyon liraya mal olacak yeni kamp alanı içim finans çalışmaları devam ediyor.

Malzeme Odası

Antrenman tesislerinin girişinde bulunan alana yeni bir araç-gereç odasının yapımı da tamamlandı. 2 odalı bir bina olan araç-gereç odası da büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

BANDIRMA SK YÖNETİM KURULU

2. ÇİM ANTRENMAN SAHASI

İN BORDO LOKAL BİNASI

KULÜP BİNASI

MALZEME ODASI

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort