BANDIRMA TİCARET ODASI BİR İLKİ HAYATA GEÇİRDİ

 

Elektrikli vasıta sayılarının artması bundan dolayı çoğu noktada şarj üniteleri kurulmaya başlandı. Bandırma Ticaret Odası da bu yönde adım atarak Bandırma’da ilk Yüksek Hızlı Şarj Ünitesini hayata geçirdi.

Ticaret Odası olarak Bandırma’da bir ilki yaşatmanın gururunu yaşıyoruz diyen Başkan Adem Yılmaz “ Elektrikli araçlar artık yaşamımıza girdi ve bu araçların rakamları hızla artıyor. Bandırma’da birkaç noktada şarj üniteleri kuruldu. Ancak Bandırma Ticaret Odası olarak bizim hizmete sunduğumuz Trugo Yüksek Hızlı Şarj Ünitesi Bandırma’da bir ilk oldu. Diğer şarj ünitelerine göre daha hızlıca araçların şarj edilmesine imkân sağlıyor. Odalar ve Borsalar Birliği’nin Trugo firmasıyla yapılan antak kalma kapsamında kurduğumuz bu yüksek süratli Şarj Ünitesinde iki vasıta aynı anda şarj olabiliyor. Şarj süresi de 25 dakikayı geçmiyor. Kurumunu tamamladığımız Yüksek Hızlı şarj Ünitesi bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.”

Ticaret Odası olarak Bandırma’ya hizmet etmeye ve şehri güzelleştirme adına elimizden gelenin fazlasını hazırlamaya çaba ediyoruz. Hizmete aldığımız Yüksek Hızlı Şarj Ünitesinde amacımız kar elde etmek olmadı. Payımıza düşen gelir fakat kullandığımız enerjinin parasını karşılayacak. Artan elektrikli vasıta sayısına paralel olarak 2. Yüksek Hızlı Şarj Ünitesini hayata geçirmek istiyoruz. “ Dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort