BANDIRMASPOR U 19 TAKIMINDAN TARİHİ BAŞARI

2018-2019 futbol sezonunda U19 Türkiye Şampiyonası finallerinde mahalli ligler Türkiye 4.sü olarak alt yapıda büyük bir zafere imza atan Bandırmaspor, 4 sene aradan sonra altyapıda tarihinin en büyük başarılı olmasını elde etti.

2019-2020 sezonunda altyapımızı oldukça güçlendireceğiz diyen zamanın kulüp Başkanı Onur Göçmez ve idare heyeti üyelerinin önderliğinde kurulan Bandırmaspor Akademi, kuruluşunun 4. senesinde U19 Elit B Ligi 2. grubundaki mücadelesini 1. sırada tamamlayarak U19 Elit B Ligi Play-Off Müsabakalarına yarı finalden katılma hakkı elde etti.

Fatih İçöz : Hedefimiz finale çıkmak

Takımın hem direktörlüğünü hem yöntem sorumluluğunu yürüten Fatih İçöz, 2019 senesinde Onur Göçmez ile beraber hayalini kurmuş oldukları akademinin bugünkü zamanı başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, “Bu başarıda alın teri döken başta Onursal Başkanımız Onur Göçmez’e, akademimize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Avukat Tolga Tosun’a, her vakit yanımızda olan birçok desteği veren altyapıdan görevli yöneticimiz Cihan Yılmaz ile altyapımızın sponsorluğunu üstlenerek maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yöneticimiz Süleyman Hakan Aydın ve bütün idare heyeti üyelerine teşekkür ediyorum. 13 Nisan’da oynayacağımız yarı final maçında Bandırma’mızı en uygun şekilde temsil ederek yeni zaferler elde etmek adına kaleci hocamız Remzi Korkmaz ile beraber özveriyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Hedefimiz final” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort