Başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir? Acı haber sonrası hayatı ve kariyeri

Başarılı oyunculuk kariyeriyle tanınmış Seda Fettahoğlu’nun ani ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Özellikle Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan oyuncunun yaşamı ve kariyeri merak ediliyor.

Seda Fettahoğlu Kimdir?

1979 Trabzon doğumlu olan Seda Fettahoğlu, eğitim yaşamını Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve Trabzon Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çoğu oyunda etkin performanslarıyla adından laf ettiren Fettahoğlu, bunun yanı sıra reklam projelerinde de boy gösterdi. Kariyerinde mühim bir yer tutan oyunları içinde “Surname”, “İşgal Altındaki Masallar”, “Mefisto” ve “Çalıkuşu” gibi etkin sahne eserleri bulunuyor.

Seda Fettahoğlu Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyunculuğu kadar samimi kişiliğiyle de sevilen Seda Fettahoğlu, son olarak Kanal D’nin beğenilen dizisi Çocuklar Duymasın’da “Sultan” karakteriyle ekranlarda yer aldı. Haluk ve Meltem’in dünürü, Havuç’un kayınvalidesi olarak seyirciyle buluştu.

Acı Son…

Ne yazık ki, bu etkin oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul’da bir parkta yaşamını kaybetti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi’ndeki Hacı İzzet Parkı’nda bulunan cesedin, yaşamına son verdiği kabul edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu bulunduğunu doğruladı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort