Batuhan Çolak kimdir? Aykırı Genel Yayın Yönetmeni kimdir?

Batuhan Çolak kimdir? Batuhan Çolak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Batuhan Çolak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Batuhan Çolak kimdir? Batuhan Çolak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Batuhan Çolak’ın biyografisini haberimizde derledik…

Batuhan Çolak (d. 1986, İstanbul), Türk gazeteci ve yazar. Aykırı Haber Sitesi’nin genel gösterim yönetmeni ve ayrıcalık sahidir.

Çolak, 1986 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden 2009 senesinde mezun olmuştur. Akabinde, ustalaşmış gazetecilik kariyerine 2010 senesinde Atv Ankara Haber Merkezi’nde editör olarak başlamıştır. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Grafik Tasarımı Anasanat Dalı’nda yüksek lisans eğitimine başlamış ve 2014 senesinde bu eğitimini tamamlamıştır.

2006 senesinde lisans eğitimi esnasında Haberdokuz isimli web haber sitesini kurmuş, 2014 yılına kadar da bu siteyi yönetmiştir. “Terör Kıskacında Üniversiteler” isimli kitabı 2013 senesinde yayınlanmıştır.[4] Bu kitabında Türkiye’deki üniversitelerde cereyan eden terör problemlerini ele almış ve üniversitelerde etkinlik yayınlayan değişik marjinal grupları incelemiştir. 2016 senesinde Yeniçağ Gazetesi’nde köşe yazarlığına başlamış daha sonrasında ise gazetenin web genel gösterim yönetmenliği görevini üstlenmiştir. Mart 2020’de, Yeniçağ Gazetesi tarafınca görevine son verilmiştir. Bunun üzerine, aynı senenin Nisan ayında, Aykırı isimli web haber sitesini kurmuştur.


Mina Güneş kimdir? Zehra Güneş’in kardeşi Mina Güneş kimdir? 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort