Bebekler İçin Pankek Tarifi: Doyurucu Ve Lezzetli Bebek Pankek

Bebek pankeki tarifleri bebeği ek gıdaya geçen birçok anne tarafından araştırılıyor. Bebeklerin kahvaltı menüsünde yer alan pankek hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif olarak görülüyor. Bebekler için sağlıklı malzemelerle hazırlanan pankek tarifi haberimizde yer alıyor. Tuz, şeker gibi ekstra katkı maddelerinin kullanılmadığı bebek pankek araştırmaları yanıt buldu. Arama motorlarında yapılan muzlu pankek tarifi, bebekler için pankek tarifi, yumurtasız pankek tarifi, şekersiz pankek tarifi, bebek pankek tarifi sorgulamaları yanıt buldu. İşte bebeğiniz için kolaylıkla hazırlayabileceğiz bebek pankek tarifi..

BEBEK PANKEK TARİFİ

Malzemeler:

1 olgun muz

1 yumurta

yulaf unu (pankekin daha yoğun olmasını sağlar)

biraz vanilya özü

Yapılışı:

Olgun muzu iyice ezin.

Ezen muzun içerisine bir yumurtayı kırın ve iyice karıştırın. Eğer kullandıysanız, bir miktar yulaf unu ve vanilya özünü de ekleyin.

Orta ateşte, az yağlı bir tavayı ısıtın. Tava yeterince sıcak olduğunda, muzlu karışımdan küçük yığınlar halinde tavaya ekleyin.

Her iki tarafını da altın sarısı olana kadar pişirin. Bebek pankekleri oldukça yumuşak olacaktır, bu yüzden dikkatlice çevirin.

Pişen pankekleri bir tabağa alın ve tamamen soğumasını bekleyin.

Bu tarifi, yulaf unu ekleyerek veya sadece muz ve yumurta kullanarak hazırlayabilirsiniz. Bebeğinizin yaşına ve damak zevkine bağlı olarak tarife farklı meyveler veya sebzeler de ekleyebilirsiniz. Örneğin,  rendelenmiş elma veya kabak da ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun..

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort