Belediye otobüsünde çarşaflı kadına iğrenç saldırı: Burası Türkiye, peçeni al git

Kocaeli‘de seyir halindeki otobüste bir kadın, tesettürlü yolcuyu, “Burada bu şekilde yaşanmıyor. Peçeni al git” diyerek rahatsız etti. Çirkin vakaya kayıtsız kalmayan öteki yolcular ise “Başı kapalıysa kapalı, peçesi var ise var. Terbiyesizlik yapma”, “Kim peçesini alıp gidecek? Burası Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti’nde istediğimiz gibi yaşarız. Anladın mı?” laflarıyla reaksiyon gösterdi.

Dün Umuttepe’ye seyir durumunda olan bir otobüste gerçekleştirilen vakada adı öğrenilemeyen bir kadın, önünde oturan tesettürlü yolcuya sözlü tacizde bulundu. “Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada bu şekilde yaşanmıyor. Peçeni al git” diyerek tesettürlü yolcuyu rahatsız eden kadına, öteki yolcular da reaksiyon gösterdi.

Bir yolcu, “Abla terbiyesizlik yapma. Polis çağırttırma bizlere burada. Sesini kes otur. Başı kapalıysa kapalı, peçesi var ise var. Terbiyesizlik yapma. 12 sene askerlik yaptım ben bu ülkede. Sen ne yaptın? Benim de annemin başı kapalı. Ne anlatıyorsun” dedi.

O anları kayda alan bir hanım yolcunun da, “Kim peçesini alıp gidecek? Burası Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti’nde istediğimiz gibi yaşarız. Anladın mı? Aldın mı cevabını? Elhamdülillah. Gidin Yunanistan’da yaşayın şayet memnun değilsen” ifadelerini kullandı.

Haberler.com – 3. Sayfa

Kocaeli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort