Ben Bu Cihana Sığmazan 2. sezon ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazan 2. sezon fragman yayınlandı mı?

Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarında gösterilen Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinin 2. sürem fragmanı yayınlandı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazan 2. sürem ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazan 2. sürem fragman gösterildi mı?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonun ilk fragmanı “Yakında ATV’de’ notuyla paylaşıldı. Dizinin yeni sürem zamanı hemen hemen belli olmazken; 2. sezonun eylül ayının ortasında ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. yeni sezonu ile ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni sezonunda senaristliğini Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alacak. Geçtiğimiz günlerde ikinci sezonun ilk tanıtımı gösterilen Ben Bu Cihana Sığmazam’da; ekip, Karadeniz’e ‘Merhaba’ diyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Cezayir ve Dumrul yüz yüze kalır ve birbirlerine silahlarını doğrultur. Dumrul’un Cezayir’i vurmak için elinde fırsat olduğu halde Cezayir’i vurmaz. Cezayir, Dumrul’a kendisini niçin vurmadığını sorunca almış olduğu yanıt Cezayir’i daha fazla öfkelendirir.

Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı’dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalı’ya teklifte bulunur. Eğer Tatavlalı, Dumrul’dan almış olduğu rolü yerine getirirse hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşacaktır.

Firuze manevi babası olan Dumrul’la alakalı büyük hayal kırıklığı yaşar. Yaşadığı gerilim Firuze’ye fazla gelmeye başlar. Firuze, evlatlarının yaşamının da tehlikede bulunduğunu hesaba katarak hepimiz için iyi olacağını düşündüğü bir karar alır. Firuze’nin bu sonucuna sürpriz bir tanesi de eşlik eder.

Leyla uzun yıllardan beri kurduğu hayalini Cezayir’e söyler. Cezayir, geçen bütün zor zamanlara karşın yanısıra duran Leyla’nın hayalini gerçekleştirmeye karar verir.

Dumrul, Cezayir’i niçin öldürmez? Tatavlalı, Dumrul’dan almış olduğu rolü yerine getirebilecek mi? Cezayir’in Tatavlalı ve Dumrul’a karşı planı işleyecek mi? Firuze’nin almış olduğu karar nedir? Leyla’nın hayali reel olacak mı?

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort