Bergen Filmi Ne Zaman? Bergen Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu’nun bulunduğu Bergen filmi yayına giriyor. Bir döneme damga vurmuş şarkıcılardan Bergen olarak tanınmış Belgin Sarılmışer’in ağlatısal vakalarla bezeli yaşam hikayesi herkesi hüzünlendiriyor. Trajik olayların bulunduğu Bergen filmi tv seyircileriyle buluşuyor. 27 Eylül Çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bergen filminin mevzusu ve oyuncu ekibi araştırılıyor. İşte Bergen filmi merak edilenler..

BERGEN HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

27 Eylül Çarşamba akşamı televizyonda yayınlanacak yapımları araştıran seyirciler Bergen filmine gözlerini çevirdi. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bergen filmi ATV gösterim akışında yerini aldı. Bugün saat 20.00’da yayına girecek olan Bergen filmini kaçırmayın..

BERGEN FİLMİ KONUSU

Dram ağırlıklı yaşam öyküsü türündeki Bergen filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu paylaşıyor. Birbirinden diğer güvenecekleri kimsesi olmayan bir anne ve kızın ölüm kalım mücadelesine yoğunlaşan Bergen filminin çekimleri İstanbul, Ankara ve Mersin’de yapıldı. Filmde Bergen ve Halis’in yaşamları acı dolu bir halde ele alınıyor.

BERGEN FİLMİ OYUNCU KADROSU

Farah Zeynep Abdullah

Erdal Beşikçioğlu

Tilbe Saran

Ali Seçkiner Alıcı

Nergis Öztürk

Şebnem Sönmez

Ahmet Kayakesen

Nurcan Eren

Suzan Kardeş

Arif Pişkin

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort