Beşiktaş camiası iftarda buluştu

Beşiktaş Kulübü’nün geleneksel iftar daveti Vodafone Park’ta gerçekleşti. Spor, sanat, bürokrasi ve iş dünyasının bir araya gelmiş olduğu iftar törenine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ev sahipliği yaparken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da iftara katıldı. İftar davetinde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Ramazan mühim bir aydır. İslam alemi için, bizler için kardeşliğin, ilişkinin daha da arttığı vakit dilimidir. Senede 1 aydır fakat doya doya yaşarsak değerini anlayabileceğimiz bir aydır. İftar sofraları, dostluklar ve sohbetler her birimizin 11 ayda çekmiş olduğu sıkıntıları unutturacak bir aydır. Mayıs ayı oldukça hoş geçecek. 1 Mayıs emekçilerin, emek ürünü dökenlerin bayramı. Ayın 2’sinde Ramazan Bayramı başlıyor. Daha sonrasında annelerimizin gününü kutluyoruz. En önemlisi da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacağız” diye konuştu.

“Her şeyin devletten beklenmemesi gerekiyor”
Mayıs ayının enteresan bir ay olacağına dikkat çeken Ahmet Nur Çebi, “Bu sürecin oldukça hızlıca sonuçlandırılacağını umuyorum. Çünkü bilhassa sporda futbol oldukça önemli. Bu süreci yaşarken, insanoğlu futbolun sıhhatli yönetildiğinden emin olmak istiyorlar. Umarız içerisinde yaşadığımız sıkıntılar hızlıca son bulur. Umuyorum maçların adaletli yönetildiği, vicdanın hakim olduğu bir süreç yaşarız. Bunun haricinde sporun ne kadar mühim olduğunu, evlatlarımızın büyürken bile spor yapmasını niçin istek ettiğimizi herkes iyi biliyoruz. Sağlıklı beyinleri ve vücutları olmasının yanısıra en önemlisi de fena alışkanlıklardan uzak kalmaları için spor önemli. Türk sporunun amatör açılardan da desteklenmesi gerektiğini, her şeyi devletten beklenmemesi icap ettiğini anlatım etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

“Spor yasasının katkısı olacak”
Göreve 2,5 sene ilkin geldiklerini de laflarına ekleyen Ahmet Nur Çebi, “Her idare bunu yaşıyor. Geldiğimizde bundan önceki zamanın sıkıntılarını teslim alıyoruz. Her kulüp başkanı için aynı temennide bulunmak istiyorum. Umarız bir sonrakine devrederken ferah bir halde bunu gerçekleştiririz. Çıkan spor yasası var. Bazı yerlerini oldukça zorlu ve sağlıksız bulsak da genel anlamıyla Türk futboluna oldukça katkısı olacak yasa olduğunu anlatım etmek istiyorum. Bazı aksaklıkların da kısa süre içerisinde düzeltileceğini umut ediyorum” diyerek laflarını tamamladı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort