Beşiktaş’ta Şenol Güneş neşteri vuruyor!

Henüz 6 hafta geçmesine rağmen, önder Fenerbahçe ile 8, ikinci sıradaki Galatasaray içinde 6 puanlık bir ayrım oluşan Beşiktaş’ın, Konya maçında puan yitirilmesine tahammülü yok.

Bu karşılaşmayı bir “kader sınavı” olarak gören siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışından erken kopmamak için Konyaspor maçından yengi haricinde bir netice düşünmüyor. Son dönemde büyük tenkit alan Teknik Direktör Şenol Güneş de öğrencilerini ayağa kaldırmak için yoğun mesai harcıyor.

Takımın genel performansından asla memnun olmayan deneyimli yöntem adam, Adana Demirspor maçından sonrasında da, “Genel bir değerlendirme yapacağım, birtakım kararlar alacağım” demişti. Bu hususta oldukça kararlı gözüken Teknik Direktör Şenol Güneş’in, birtakım futbolcuları ilk 11’den çekerek gözdağı vermesi bekleniyor.

Siyah-beyazlıların yöntem patronunun, son dönemde isteklerini yerine getiremeyen Rosier başta olmak suretiyle birtakım oyunculara önümüzdeki dönemde daha azca talih vereceği ileri sürüldü. Kanatlardan da memnun kalmayan Şenol Güneş, burada da değişikliğe gidecek. Statü gereği Adana Demirspor karşılaşmasında talih bulamayan Eric Bailly de takıma dönecek.

GEDSON DÖNÜYOR

Omuzundaki sakatlık sebebiyle Kayserispor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında yer alamayan Gedson Fernandes’in yokluğu mühim seviyede hissedildi. Tedavisi sona eren fakat oynayabilecek duruma gelebilmesi için biçim tutmaya çalışan Portekizli oyuncunun, takımla çalışmalara başladığı öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Gedson’a Konyaspor karşısında talih vermesi bekleniyor.

Sakatlığı sebebiyle Adana Demirspor müsabakasını yarıda bırakan Mert Günok’un da tedavisine devam edildiği, hafta sonunda onun da vazife yapamayacağı öğrenildi. Öte taraftan siyah-beyazlılar, Konya maçının hazırlıklarına, dün yaptıkları antrenmanla devam etti.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort