Best Model Türkiye 2022’nin kazanan isimleri belli oldu!

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Daha ilkin Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden meşhur adların birinci seçildiği Best Model Türkiye 2022’nin finali, geçtiğimiz akşam Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenen gala ile gerçekleşti. 30 hanım 30 adam yarışmacının podyuma çıkmış olduğu final gecesinde jüri üyeleri olabildiğince zorlandı.

ÖZERMAN’A SÜRPRİZ KUTLAMA

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen 35. Best Model Türkiye finalinde; organizasyon komitesi, Özerman’a doğum günü sürprizi hazırladı. Misafirler ve yarışmacılar, hazırlanan hususi pasta ile Özerman’ın yeni yaşını kutladı.

Gecenin sunuculuğunu Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu üstlenirken; Ömür Gedik, Ege, Ozan Orhon, İshak Akbay sahne aldı. Ayrıca Muzaffer Çaha, Faize&Sevim, Ece Gürsel gibi adlar Best Model’in ’35. Yıl Özel Ödülü’nü aldılar.

Final gecesinde; hanım mankenler Faize&Sevim ve Richezza modaevinin Best Model için hususi olarak hazırladıkları koleksiyonla, adam mankenler ise Muzaffer Çaha ve Şinasi Günaydın’ın Best Model’e hususi tasarımlarıyla podyuma çıktılar. Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl, akış yönetmenliğini Ayla Kaymak gerçekleştirdi.

Yarışmada jüri komiserliğini Av.Sadettin Dayıoğlu yaparken; Almila Nur Özerman, Merih Ergürbüz Alsulaimani, Dilek Koç Etike, Muammer Kapucuoğlu, Ayse Matur, Ümit Okur, Ahmet Güneş, Benan Kurtuluş Saraç, Emine Çam, Evrim-Evren Yaşlak, Beyza Toksoy, Yasemin Zambak, Servet Babataşı, Çağla Kurtuluş, Bahar Erdeniz, Oğulsat Gagşalova, Emel Güneş, Alev Esen, İlhan Işık, Engin Çağlar, Tayfun Salkut, İlker Uzunalan, Ali Günaydın, Engin Koç, Ertan Etike, Koray Manalı, Engin İlhan, Rengin Vural, Cenk Kökan, Serpil Aymaz, Ümit Okur, Nurcan Sabur, Burhan Akdağ jüri üyesi olarak yer aldılar.

İŞTE DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR

Gece sonunda 35. Best Model Türkiye’de; birinciler Kübra Karakaş-Emir Mayacı, ikinciler Tuğçe Tekin-Attila Savaşan, üçüncüler ise Kübra Bolkent-Ferit Elaldı oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort