Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kaç yaşında kim? Mehmet Murat Çalık aslen nereli eşi kim?

Mehmet Murat Çalık kimdir? Mehmet Murat Çalık kaç yaşında? Mehmet Murat Çalık aslen nereli? Mehmet Murat Çalık nerede doğdu? Mehmet Murat Çalık hangi partili? Mehmet Murat Çalık’ın yaşamı merak mevzusu oldu. Sizlere Mehmet Murat Çalık ile ilgili merak edilenleri araştırdık…

Mehmet Murat Çalık kimdir?

2019 mahalli seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafınca Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak atanan Mehmet Murat Çalık, 107 bin 307 oyla seçilerek Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu.

Aslen Trabzon Maçkalı olan Çalık, 1972 senesinde doğdu. Rizeli bir anne ve Trabzonlu bir babanın üç çocuğundan biri. Mehmet Murat Çalık, ilk ve orta öğrenimini Maçka’da, orta öğrenimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı. 1997 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 1998 senesinde kent planlama sektöründe etkinlik yayınlayan bir firmanın kurucu ortağı olan Çalık, İstanbul’da muhtelif personel müdürlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2008-2014 yılları aralığında Şehir Plancıları Odası şubesi. 2014-2018 yılları aralığında Beylikdüzü Belediyesi’nde yöntem koordinatörlük ve belediye başkan yardımcılığı yaptı. Tam bir babadır.

Mehmet Murat Çalık’ın eşi kimdir?

Zehra Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın eşi.

Gönül Dağı Ömer kaç yaşlarında aslen nereli? Kaan Efe Şençubukçu kimdir?

Gönül Dağı Ömer kaç yaşlarında aslen nereli? Kaan Efe Şençubukçu kimdir?

Mehmet Murat Çalık kaç yaşında?

Mehmet Murat Çalık 1972 senesinde doğdu 2023 senesinde 51 yaşındadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort