Bir periyoda damgasını vuran Şahane Pazar sunucuları Süheyl ve Behzat Uygur’un son halleri şaşırttı!

SÜHEYL UYGUR VE BEHZAT UYGUR KARDEŞLERİN DEĞİŞİMİ ŞOKE ETTİ

Süheyl ve Behzat Uygur’un son halleri sosyal medyayı salladı. Behzat Uygur’un saçları kusursuz beyazlarken Suheyl Uygur’un saçları ise kömür suretiyle simsiyah kalmaya devam ediyor. Toplumsal medya kullanıcıları Suheyl Uygur’a ‘Abi senin saçların asla beyazlamıyor mu? Bunun sırrı ne?’ diye soruyor.

Ünlü tiyatrocu Nejat Uygur’un beş çocuğundan ikisi olan oğlanları Süheyl ve Behzat Uygur sosyal medya paylaşımları ile gündem olmaya devam ediyor.

SÜHEYL VE BEYZAT UYGUR BABALARI ÜZERE TİYATROCU OLDU

Tiyatrocu Nejat Uygur, Nejla Uygur çiftinin 5 çocuğundan ikisi ‘Armut tabanına düşer’ atasözünü doğrularcasına babaları suretiyle tiyatrocu oldular. 1958 senesinde doğan Süheyl’in aslında ikiz kardeşi var Süha ve Süheyl Uygur kardeşler ikizdir ve Samsun’da doğdu. Anneleri Nejla Uygur ikizlerin doğumuna saatler kalana kadar anneleri tiyatro sahnesindeydi. Nejat Uygur, Nejla Uygur çiftinin 5 adet oğlu oldu. Birinci çocuk Ahmet Uygur İstanbul’da vapurda doğdu. Behzat Uygur Adana’da doğdu. Kemal Uygur ise Antakya’da yeniden bir tiyatro turnesi esnasında doğdu. Süheyl Uygur ve ikiz kardeşi Süha Uygur ise Samsun’da doğdu. Lakin ikizlerden sadece Süheyl Uygur tiyatrocu oldu.

SÜHEYL UYGUR TOPLUMSAL MEDYAYI FAAL KULLANIYOR

Sosyal medyayı faal olarak kullanan Süheyl Uygur saçlarının seneler geçmesine rağmen asla beyazlamaması ile dikkat çekiyor. Süheyl Uygur’un takip edenleri meşhur tiyatrocunun sosyal medya paylaşımlarına ‘Abi senin saçların asla mi beyazlamıyor?’ diye yorum yapıyor. Bir vakitler Türk televizyonlarına damga vuran Şahane Pazar programı ile hafızalara kazınan Süheyl Uydur ile kardeşi Behzat Uygur faal işlere imza atmıştı.

Süheyl Uygur, tiyatro ömrüne devam ediyor. Kardeşi Behzat Uydur ile sahne çalışmaları yapan Süheyl Uygur’un Instagram paylaşımlarına takipçilerinden hem beğeni hem de yorum yağıyor.

26 YILLIK EŞİNE HALA AŞIK OLAN SÜHEYL UYGUR BİTMEYEN AŞKI İLE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Süheyl Uygur 1995 senesinde dansci Burçin Orhun ile büyük bir aşk ile evlendi. Süheyl Uygur eşine olan aşkını her fırsatta dillendirmeyi dikkatsizlik etmiyor. Süheyl Uygur eşi Burçin Orhun ile evlilik sene dönümlerinde sarmaş dolaş fotoğraflarını paylaşarak ’26 sene bitti. Süheyl Burçin’i oldukça seviyor.’ demişti.

SAVAŞA HAYIR DEDİ TÜM SALON İNLEDİ

Antalya Aspendos tiyatrosunda ‘Süt Kardeşler’ oyununun sahneleyen Behzat ve Süheyl Uygur ikilisi oyunun sonunda sahnede ‘Savaşa hayır’ diye çarpıcı söz atınca bütün sahne inledi.
26 Şubat 2022’de kalabalık bir seyirci kitlesinin karşısına geçen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Ukrayna ile Rusya ortasındaki savaşa gönderme yaparak ‘Savaş’a hayır’ dedi.


Eşinizle son dilim hengamesi yaptıracak saray muhallebisi tarifi! Beyoğlu’ndaki muhallebilere taş çıkarıyor


Kına ve sirke karışımını topuklara sürün faydası görün! Tüm zehri olduğu suretiyle dışarı atıyor


Bu burçların başına şans kuşu konuyor! Terfiden aşka bakın bu burçları neler bekliyor

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort