Bizim kızlar Galatasaray’a HAZIR!

MORALLER ÇOK İYİ

Sezonun ilk maçında Ormanspor’a şanssız bir halde 4 rakam farkla 82-78 yenik olan ikinci maçında Avrupa devi Çukurova Basket’i İzmit’te 76-71 devirerek müthiş bir galibiyete imza atan İzmit Belediyespor pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Fırat Okul’un çalıştırdığı mavi yeşilli ekipte çalışmalar yüksek moralle devam ediyor.

OYUNCULAR SİSTEME OLUMLU KARŞILIK VERİYOR

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda meydana getirilen son antrenmanda da yüzler gülüyordu. Yerli ve yabancı oyuncularının hızlıca uyumu yakalaması ve bu sezonki oyuncu kalitesinin oldukça daha iyi olması dikkatlerden kaçmazken sporcuların Başantrenör Okul’un setlerine kısa sürece yanıt vermesi yöntem kadronun yüzünü güldürüyor. 

İSTANBUL YOLCUSU KALMASIN

Son antrenman ısınma koşusu, ısınma hareketleri ile başladı, şut çalışması ile devam etti. Ardından maçın taktik set hücumları çalışıldı. Özge ve Ayşe Cora’nın saha içi liderlikleri kararı topu pota altında Hillsman ile buluşturan İzmit kadrosu ABD’linin servislerini de sayılarla bitirmesini bildi. Bugün (Cuma) yapılacak antrenmanın sonrasında İstanbul’a gidecek olan İzmit Belediyespor, Galatasaray ile pazar günü karşılaşacak ve savaşım saat 15.30’da başlayacak. 

ÇOK İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR

İzmit’in yıldızı Khaalia Hillsman ilk maçta 23, ikinci maçta da 17 rakam attı. Rakip Galatasaray ilk maçında Emlak Konut karşısında 56-46’lık avantaj sağlarken ikinci maçında kuvvetli Fenerbahçe’ye 84-56 yenildi. Emlak Konut maçında eski İzmit Belediyesporlu Büşra Akbaş 12, Abdelkader 11, Mikiah da 10 rakam ile oynadı, Fenerbahçe maçında ise Galatasaray adına en skorer isim 17 rakam ile Meltem Yıldızhan’dı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort