Bluetooth Auracast devrim yapmaya geliyor

İlk yıllarında yalnızca veri transferi ve mono kablosuz müzakere için kullanılan Bluetooth teknolojisi bugün asla olmadığı kadar yetenekli. Birden fazla cihaza aynı anda bağlanma, yüksek kaliteli ses aktarımı, nesne bulma yardımı, düşük gecikmeli etraf ekipmanları gibi birçok üstünlük sunan Bluetooth teknolojisi şimdi de Auracast çözümünü geliştirdi

Bluetooth Auracast nedir?

Bluetooth Auracast teknolojisi Bluetooth ses kabiliyetlerini bir adım öteye götürüyor ve artık yayıncılık aynısı ögeler de dahil ediliyor. Böylece hem son kullanıcı hem işletmeler için yeni potansiyeller oluşuyor.

Baseus Bowie H1 kulaklık tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

6 gün ilkin eklendi

Geçmiş yıllarda bir kulaklığı iki kişinin paylaşması mevzusu artık tarihe karışıyor diyebiliriz. Kullanıcı Bluetooth üstünden bir Auracast hotspot açarak dostlarının da aynı müziği dinlemesini sağlıyor. Ya da havalimanlarında Auracast noktalarına bağlantı kurarak muhtelif bilgiler ve anonslar alabiliyorsunuz. Yine aleni alan televizyonlarına bağlantı kurarak sesler karışmadan izleyebilmek de mümkün.

Diğer bir üstünlük ise işitme cihazlarının geliştirilmesi. Böylece kullanıcılar oldukça daha yüksek ve berrak sesler duyarak hayat kalitelerini arttırabilecekler. Bluetooth Auracast kısa süre içinde cihazlardaki yerini alacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort