BOZKURT : KENT KONSEYİ’NİN İSMİNİ CHP KENT KONSEYİ OLARAK DEĞİŞTİRİN!

Bandırma Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Bandırma Kent Konseyi’nin CHP’nin arka bahçesi halinde bulunduğunu öne sürerek “Kent konseyi neyi, kimi ve kimleri temsil ediyor?” sorusunu yöneltti.
Bozkurt açıklamasında şunları söyledi: “Bandırma’yı ve Bandırma’nın genelini ve ortak konsensüsü temsil etmediği belli olan siyasal tercihini CHP’den yana yapan Kent Konseyinin sayın başkanı şimdiye kadar yapmış olduğu uygulamalarla CHP’nin arka bahçesi gibi davranmaktan vazgeçmemiş gösterdiğimiz tolerans ve anlayışın gereği, Bandırma öncelikli sorunlara çözüm ve tavsiye getirmesini beklediğimiz Bandırma kentinin ortak paydası olmaktan çıkmış CHP’nin arka bahçesi olmuştur.
Bandırma kentinin problemleri ve çözüm noktaları üstünde çalışması ihtiyaç duyulan Bandırma’da yaşayan her insanımıza eşit mesafede olması ihtiyaç duyulan şehir konseyi maalesef ayrımcılık ve siyasal taraftarlığın odağı olmuş Bandırmalı hemşerilerimizin değil belli bir siyasal grubun maalesef esiri olmuştur.
Son açıklamasıyla siyasal yönünü, malumu izhar ederek göstermiş böylelikle Bandırma halkının ve Bandırma’nın şehir konseyi değil CHP’nin teşkilat başkanı bulunduğunu kanıtlama etmiştir. Bu vaziyet Bandırma’ya ve Bandırmalının kültürüne ve demokratik anlayışa aykırı bir durumdur.
Tavsiyemiz şudur; Bandırma Kent Konseyi adını CHP Kent Konseyi olarak değiştirsinler zira bu haliyle Bandırma’yı bağrına basan değil bir siyasal grubun sözcülüğünü yapmaktan öte gidemeyen örgütsel bir yapıya dönüşmüştür. Bandırma’nın sorunlarıyla alakalı çabalama yapması ve projeler üretmesi ihtiyaç duyulan konseyin siyasal teşkilat olup arka bahçe konumuna düşmesini kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort