Bu Hafta Sonu Yağmur Var Mı? 30 Eylül-1 Ekim Pazar Günü Yağmur Var Mı?

30 EYLÜL – 1 EKİM 2023 HAVA TAHMİNLERİ

Eylül ayının son günlerini yaşadığımız bugünlerde sıcak havayla sınav devam ediyor. Hafta sonuna azca bir müddet kala planlarını şekillendirmek isteyen vatandaşlar gözlerini gökyüzüne çeviriyor. Yurt çapında sıcaklıklar yaşanmaya devam ederken vatandaşlar cumartesi pazar günlerine göz gezdiriyor. Hava planlarına göre plan meydana getirecek olan vatandaşlar pazar günü yağmur var mı, bugün yağmur yağacak mı, bu hafta sonu yağmur var mı sorularına cevap arıyor. Peki, 30 Eylül – 1 Ekim 2023 hafta sonu yağmur yağacak mı? İşte yanıtı..

HAVA DURUMU SON DAKİKA

Hafta sonu planlarını yağmur yağıp yağmayacağına göre düzenleyecek olan vatandaşlar için derhal belirtelim ki Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre 30 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arası hava sıcaklıklarında mühim bir değişim görülmüyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölges’nin yağışlı havanın etkisi dibine gireceği ve yağışların 5 gün sürmesi bekleniyor. Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve Kütahya çevreleri ile İstanbul’un batısı, Manisa’nın kuzeydoğusu, Edirne ve Bursa’nın cenup kesimlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor. Çorum ve Ardahan çevreleri, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin mahalli olmak suretiyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa teslim olacak. Güneydoğu Anadolu bölümünde ise hava azca bulutlu ve aleni geçecek.

HAFTA SONU YAĞMUR VAR MI?

28 Eylül Perşembe gününün maksimum dört gözle beklenen sorusu hafta sonu yağmur var mı oldu. 330 Eylül-1 Ekim 2023 tarihlerinde plan meydana getirecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü sayfasından bulunmuş olduğu illerdeki son durumu inceleyebilir. 28 Eylül Perşembe günü hafta sonu yağmur ihtimali yüzde 28 olarak görünüyor. Güncel malumat ve bulunduğunuz il ilçe bilgisi için aşağıdaki urlden Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sayfasına ulaşabilirsiniz..

TÜM İLLERİN HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort