Burcu Güneş, Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık teknesinde şarkı söyledi!

Hintli milyarder Ravi Ruia ve eli Madhu koyları gezdikten sonrasında İstanbul’a geldi. Ruia, Madhu’nun yaş günü partisine meşhur müzisyen Burcu Güneş’i çağrı etti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Değeri 500 milyon dolar olduğu ortaya çıkan lüks teknede sahne alan şarkıcı, o anları da Instagram hesabından yayınlamayı dikkatsizlik etmedi.

İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz haftalarda bir uygulamaya misafir olan 47 yaşındaki şarkıcı, seneler sonrasında bulmuş olduğu anası ile ilgili konuşmuştu.

“ANNEMİN BİZİM EVİ ARAMASI YASAKTI”

Yedi yaşlarında annemle babam boşandı, 18 yaşıma kadar annemi asla görmedim. Annemi oldukça özler ve ona şiirler yazardım. Annemle asla karşılaşamadım, göremedim. Evin içerisinde babaannemin maskülen ve otoriter şekilde davranışıyla büyüdüm. Evde dedem, babam ve babaannem vardı. Annemi sonradan İzmir’de buldum, o zamanlar cep telefonu yok, işyeri numarası yok, bir telefon görüşmesi bile yapamıyoruz. Annemin bizim evi araması yasaktı, babam yeni bir kadınla evliliğe ilk adımını atmıştı ve o kadın annemin aramasını istemiyordu. İlk kez anlatıyorum. Anlattığım mevzular değil bunlar. Benim hayatımdan oldukça hoş bir roman menfaat ama, ben anlatabilir miyim bilmiyorum.

 

 

 

 

 

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort