Büşra Pekin Son Hali Görenler Gözlerine İnanamadı! O Eski Dilberay’dan Eser Yok Şimdi..

Neşeli Hayat filminde Ayla, Kutsal Damacana filminde Selen rolüne hayat veren ünlü oyuncu Büşra Pekin tanınmaz hale geldi. Dilberay filmi için 9 kilo alan oyuncunun o halinden eser kalmadı. Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü oyuncu Büşra Pekin değiştikçe değişti. Büşra Pekin son hali görenler gözlerine inanamadı. Yeni imajını sosyal medyada yayınlayan oyuncu yorum yağmuruna tutuldu. İşte Büşra Pekin’in yeni imajı..

BÜŞRA PEKİN SON HALİ

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında canlandırdığı Havuçlu anne karakteri ile hafızalara kazınan Büşra Pekin magazini salladı. Magazin dünyasında sık sık gündem olan isimlerden olan Büşra Pekin son hali görenler gözlerine inanamadı. Son zamanlarda verdiği kilolar ile dikkat çeken Büşra Pekin sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Saçlarını kısacık kestiren büşra Pekin’in pozuna yorum üstüne yorum geldi. Dilberay filmindeki rolü için 9 kilo alan ve ünlü oyuncu diyet yaparak 15 kilo verdi. Büşra Pekin’in yeni halini görenler, “Siz kimsiniz Büşra Pekin’i tanıyor musunuz?”, “Nerede Dilberay nerede Büşra” yorumları yaptı.

BÜŞRA PEKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

30 Haziran 1982 Suudi Arabistan doğumlu Büşra Pekin Selanik göçmeni. İzmir’de büyüyen Büşra Pekin Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisine konuk olması ile kamera önü oyunculuğa ilk adımını attı. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katıldı. 2006 yılında yeni nesil Bir Demet Tiyatro ekibinde de yer aldı. 2007 yılında Kutsal Damacana adlı filmde Selen karakteriyle başrolde yer aldı.

Birçok dizi projesinde yer alan Büşra Pekin 2008-2010 yılları arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer aldı. 2009 yılında vizyona giren Neşeli Hayat filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Aynı yıl Çok Filim Hareketler Bunlar filminde yer aldı. 2011 yılında Şirin Hatun karakteriyle Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk olan Büşra Pekin, Hadi İnşallah filminde yazar Pucca’yı canlandırdı..

DİZİLER

En Son Babalar Duyar / Esma

Hayat Bilgisi / Öğrenci

Bir Demet Tiyatro / Songül

Fırtına / Melahat

Çok Güzel Hareketler Bunlar / Büşra

Geniş Aile / Behice

Muhteşem Yüzyıl / Şirin Hatun

Aşağı Yukarı Yemişlililer / Menekşe

Annem Uyurken / Defne

İşler Güçler / Ecevit Tersyatan

Kardeş Payı

Kim O! / Hatice

FİLMLER

Kutsal Damacana / Selen

Neşeli Hayat/ Ayla Şenyurt

Çok Filim Hareketler Bunlar / Hatice

Gişe Memuru / Nevra

Mutlu Aile Defteri / İsmet Taşyumruk

İtirazım Var / Nebahat Kuzu

Hadi İnşallah / Pucca Mucize / Gülten (Güle)

Nadide Hayat

Benim Adım Feridun / Hayal

Kolonya Cumhuriyeti / Mualla

Tatlım Tatlım / Tatlım

Fırıncının Karısı / Ferdane

Bayi Toplantısı / Övgü

DilberAy / Dilber Ay

BÜŞRA PEKİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort