BÜYÜKŞEHİRDEN SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ MERKEZİ

—Bir Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi de Altıeylül’e

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden müjde. Büyükşehir, Edremit ve Bandırma’nın sonrasında Altıeylül İlçesi’ne de Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi kazandırıyor.

Sokak hayvanlarının gereksinimlerini karşılamak için yatırım ve projeleri hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü öncesinde bir müjde daha… Büyükşehir Belediyesi; Edremit ve Bandırma’nın sonrasında Altıeylül İlçesi’ne de Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi açıyor. Ameliyathaneden hayat ünitelerine kadar birçok ayrıntının düşünüldüğü projede çalışmalar başladı. Altıeylül Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi tamamlanmasının sonrasında kent genelinde 10’uncu bakımevi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı içeriğinde hizmet veren Ovaköy, İvrindi, Edremit ve Bandırma’dan sonra 5’inci bakımevi olarak faaliyete girecek.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK
20 ilçede sokak hayvanlarının daha güvenilir ve daha sıhhatli koşullarda yaşamaları için yoğun gayret içerisinde olan Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’i sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisinde Türkiye’ye misal olacak bir tesise daha kavuşturuyor. Altıeylül İlçesi’ne Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi kazandıracak olan Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları başlattı. Can dostların sağlığı garanti dibine alacak, acele müdahale üssü olarak hizmet verecek Tedavi Merkezi, 150 metrekare taban alanı olan 2 kattan oluşan toplam 300 metrekare kapalı alana haiz olacak.

BİR YILDA 3. MERKEZ
Ameliyathaneden yoğun bakım kabinlerine, ultrason ve röntgen cihazlarından hemogram aletine kadar sokak hayvanlarının teşhis ve tedavisi için lüzumlu bütün donanım yer almış olduğu Merkezde can dostlarımızın sağlığı için lüzumlu olan rahatsızlık tedavileri, aşılama çalışmaları, parazit uygulamaları, kısırlaştırma ve öteki cerrahi operasyonlar daha modern şartlarda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi bunun yanında bir sene dolmadan üçüncü tedavi merkezini Balıkesir’e kazandırmış olacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort