Call of Duty Çağdaş Warfare 2’nin gerçekçiliği gündem oldu

Call of Duty’nin 2019’da çıkan ve büyük yankı uyandıran güncellenmiş Çağdaş Warfare serisinin yeni oyunu Çağdaş Warfare 2 (2022), nihayet 28 Ekim günü PC ve konsol platformlarında oyuncularla buluşacak. Oyun şimdi çıkmadan evvel erken erişime oluşturulan kıssa gibi olmaktan paylaşılan imajlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Webtekno’nun haberine nazaran Modern Warfare 2’nin hikâye kısmında Amsterdam’daki Red Light sokağında geçen bir kısmın manzaraları, sosyal medyada binlerce şahıs tarafınca beğeni aldı ve gündem oldu.

Modern Warfare 2’nin Red Light sokağında geçen kısmındaki imgeler, sahiden NPC’ler hariç nitekim ayrımsız görünüyor. Oyunun çevre geliştiricileri nitekim mükemmel bir iş çıkarmışlar. Bu ortada imajların NVIDIA GeForce RTX 3070 monitör kartından alındığını, konsol sürümlerinde de 60 FPS dayanağı bulunduğunu da belirtelim.

Bu imaj o kadar bir etki yarattı ki, sadece oyun basını değil klasik medyada da ‘Tüm dünya bu oyunu konuşuyor! Oyun değil, gerçek…’ başlıklarıyla yer almayı başardı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort